31.3.2016

Pitsinmetsästystä ja pimut katossa - aikuinen nainen retkellä


Kosmetiikan ja kulttuurin lisäksi lempiharrastuksiani on tuunailu, tarkemmin sanottuna pieni korjaus-/muodistusompelu. Antaa vanhalle vaatteelle uusi elämä tai värkätä laadukkaasta tai muuten kiinnostavaa materiaalia olevasta kirppariostoksesta jotain. Ompelutaitoni ovat korkeintaan vaatimatonta keskitasoa, mutta hyvin on pärjäilty :-)

Pikapiipahdin toistamiseen Tallinnassa kevättä haistelemassa ja samalla reissulla myös kangaskaupassa, josta tuo erikoinen kuva ( melko isokokoiset mallinuket ripustettu riviin kankaita esittelemään - aika surrealistinen tunnelma ;-). Tartu Maanteellä suht lähellä Stockmannia on tämä kangas- ja ompelutarvikeystävän taivas, mahtavan valikoiman omaava KangaDzungel XXL. Kankaita, nappeja, nauhoja, tarvikkeita joka lähtöön. Hinnat osin Suomen tasoa, mutta valikoma - ah, sitä piisaa!

Kakkoskerrokseen sijoittuvassa suurikokoisessa myymälässä on erinomaisen kangasvalikoiman lisäksi mm. koru- ja ompelutarvikkeita, koruja, lankoja ja morsiusjuttuja ( kolmoskerroksen KangaDzungel Outlet -myymälä puolestaan vaatimaton ja jokseenkin pölyisenoloinen ).

KangaDzungelin sivut osoitteessa www.kangadzungel.ee  - mutta jotain häikkää siellä, siksi en linkkiä tähän laita.6 kommenttia:

 1. Ihania koristenauhoja ja kankaita, saattaisin seota tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuvissani näkyy ihanuuksista vain pieni osa. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Oikea kangastaivas kyllä!

  VastaaPoista
 3. Ihania koristenauhoja! Mallinuket on kuin hirressä. :D Väkivaltaisempaa mennoo. :D

  VastaaPoista