3.3.2016

Samettinen nude ja kahden purkin systeemi

Mattalakat ovat kiinnostavia, mutta monesti myös haasteellisia laiteltavia ja siksi en ihan suurin mattalakkojen ystävä ole. Oletin että kevätmalliston IsaDora Velvet Matt Nails on perusmattaa, vaan väärä oletus. Sain kokeiltavaksi beigeen taittavan nudesävyn nimeltään Bohemian, ja positiivinen yllätys odotti. Varsin nätti samettimainen pinta tässä!


IsaDora Velvet Matt Bohemian, sävy nro 827. Tämä aikuinen nainen tykkää!

IsaDoran valikoimaan on tullut muutakin kynsihöperä ilahduttavaa: kynnen pintaa tasoittava ja hyvän pohjan lakalle antava Nail Primer Natural nro 693 ja kiiltävä Nail Primer Glossy nro 692 (molempia voi käyttää myös sellaisenaan), kätevät kynsilakan kuivatustipat IsaDora Quick Dry dropper nails sekä Quick Dip -kynsilakanpoistopurnukka.

Bohemian on vienosti hohtava tyylikäs nude, joka värimielessä sopii asun kun asun kanssa.


Lakanpoistossa suosikkejani ovat tällaiset dippauspurnukat; sormi työnnetään hetkeksi purkin sisällä olevaan kynsilakanpoistoainetta sisältävään "superloniin" ja kohta hups - puhdasta tuli. Tummilla lakoilla on kyllä ikävä taipumus nopsasti värjätä tuo purkin sisällä oleva sieni, siksi minulla onkin käytössä ns kahden purkin systeemi. Vanhempi purkki toimii ns. esipoistajana lakalle ja uudemmalla purkilla tehdään viimeistely.

Ihanaa kun kevätaurinko on meitä viime päivinä hellinyt!

*tuotteet lehdistönäytteitä

10 kommenttia:

 1. Näpsäkkä lakka, sopiva silloin kun ei halua herättää liikaa huomiota kynsillään. Huomiota herättämättömät lakat ovat monesti jollain tapaa tylsiä, mutta tässä tuo samettimainen pinta tuo mukavan säväyksen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samettinen pinta on kiva. Minulla aina välillä nudefiilis, varsinkin jos asussa isompaa jujua.

   Poista
 2. Tämä on ihana sävy, tykkäsin tosi paljon Velvet Matte lakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kokeilussa vain tämä, mutta tykästyin. Terkkuja!

   Poista
 3. Tosi kaunis lakka. <3

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis lakka! Itsekin luulin näitä Velvet-lakkoja ensin perinteisiksi mattalakoiksi ja siksi en niistä alkuun kiinnostunutkaan. Mutta nämähän jättävät todella kauniin pinnan! Terkkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta Mia ja aivan samoin kävi minulle. Iloinen yllätys.

   Poista
 5. Onpa hyvä sävy. Ostoslistalle siirtyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Heli ja mukavaa päivää!

   Poista