22.3.2016

Ihonhoitoihastus - Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence

Monta kuukautta talvea, kuiva huoneilma ja auringon valon puute ovat taas koetelleet ihoa. Hassua ehkä tässä yhteydessä mainita aurinko, mutta ainakin omalla ihollani sen valon puute tuntuu.Kevyttä kuorintaa ja erityisesti kosteutusta siis tarvitaan. Viimeksi mainittuun löytyi ihonhoitotuote johon ihastuin aivan heti, Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence eli ihoa heleyttävä ja kosteuttava hyaluronitiiviste. Ihoa tasoittava hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ja C-vitamiinia sisältävävän lakan siemenuutteen luvataan heleyttävän. Ihanalta iholla tuntuva tehotiiviste on yllättäen kirkasta, olomuodoltaan hieman geelimäistä ja erittäin riittoisaa.

Ohjeissa kehotetaan levittämään hyaluronitiivistettä kasvoille ja kaulan alueelle iholle ennen yö/päivävoidetta eli kahdesti päivässä, mutta huomasin että itselläni kerta riittää, ja olenkin nyt hemmotellut ihoani vain iltatoimien yhteydessä. Aamulla ihoni on tuntunut mukavan pehmeältä ja kosteutetulta, tämä aikuinen nainen tykkää  <3.


Pirteän oranssi mattalasinen pullo miellyttää silmääni ja pipettiannostelijasta tulee hyviä puhtauteen ja huippukosmetiikkaan liittyviä mielleyhtymiä. Pakkauksestakin siis pisteitä :-)


Tehotiivistepisaran kuvaaminen osoittautui sen verran hankalaksi että lopuksi vielä kuva Lumenen sivuilta:

* tuote on lehdistönäyte

12 kommenttia:

 1. Tämä on ihana! Itsekin kovasti tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihanaa tavaraa, taitaa olla mun kaikkien aikojen lemppari Lumenen ihonhoitotuotteista.

  VastaaPoista
 3. Tää kyllä kiinnostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hyvää pääsiäistä.

   Poista
 4. Mä myös tykkäsin tästä, huippu tuote pikkurahalla!

  VastaaPoista
 5. Pakko varmaan jossain vaiheessa kokeilla tätä kaikkien kehujen takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, minä ainakin tykästyin tähän.

   Poista
 6. Lumene on tuonut runsaasti iloa talven kuivattamalle naamalle! Hankin ensin apteekista Lumene Lab -hyaluronitiivisteen ja levitän sen illalla. Kun tämä oranssi tuli markkinoille, otin sen aamukäyttöön. Levittäminen on tosi miellyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muistutus Lumene Labista! Asiallinen misellivesi minulla ollut tuota sarjaa ja hyaluronitiivistettäkin voisi joskus sitten harkita. Terkkuja!

   Poista