24.10.2014

Iloisia Himalajan terveisiä

Kesällä ostettu ihka ensimmäinen Himalayan Herbals -voiteeni on osoittautunut erinomaiseksi (postaus täällä KLIK ). Nyt tähän hintalaatu-suhteeltaan ilahduttavaan sarjaan on saapunut uutuuksia, mm. päivävoide, yövoide, huulirasva, puhdistusmaito, kasvovesi, silmämeikinpoistoaine ja rauhoittava monikäyttöinen tehovoide.



Kauneustoimittajien Kauneuspilkku 2014 -maininnalla palkitulla Multipurpose Cream -hoitovoiteella* parannellaan hiertymät, haavat, palovammat, ihottumat, hyönteisten puremat ja haavaumat. Tehovoide sisältää mm. Aloe veraa ja sinkkiä. Hyvä lisä kodin lääkekaappiin.
Ihonpuhdistusrutiinini kivijalka on puhdistusmaito. Meikit lähtivät ja minttuisen ripauksen sisältävä Himalayan Herbals Refreshing Cleansing Milk* puhdisti ihon pehmeän raikkaaksi. Aikuinen nainen tykkää!


Hauska yllätys oli tämä mm. luomugranaattiomenaa ja luomuyrttiuutteita sisältävä Neem & Pomegranate -hammastahna* - vähän vaihtelua niihin iänikuisiin peruspepsodentteihin. Aikuinen nainen tykkäää; sekä tahnan mausta että pakkauksen ekohenkisestä ulkoasusta. Tuubin koko kyllä aika jytky, 150g.

Mukavan edullista Himalayan Herbals -sarjaa myyvät Prismat ja suuremmat S-marketit.


* tuotteet saatu blogin kautta, PR sample

16 kommenttia:

  1. Käytössäni on Himalaya sarjasta tuo multipurpose, joka kesällä osoittautui hyväksi hyttyspistojen kutiamisiin sekä menossa jo neljäs huulirasva. Nourishing skin cream'a käytän vartalolle. Edullinen sarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että toimii hyttysenpistoihin. Ensi kesänä pääsen kokeilemaan minäkin, sillä valitettavasti olen oikea hyttysmagneetti.

      Poista
  2. Multipurpose Cream vaikuttaa erittäin kiinnostavalta. Voisin lähteä liikkeelle siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tosi kiintoisa tuote. Terkkuja.

      Poista
  3. Ihmettelin näitä messuilla ja mietin, että onpa mielenkiintoisia ja laitoin korvan taakse. Lähempi tuttavuus estyi kenties sen takia, että purnukat olivat hieman tavanomaisia... Huomaan hakeutuvani aina kauniiden purkkien luokse.. ;) Mutta tuo hammastahnatuubi paketteineen on hyvännäköinen. <3

    Kiva oli kuulla näistä, vielä enemmän kiinnostaa nyt.

    Kaunista viikonloppua!

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, melko vaatimattomat ulkoasuiltaan - mutta sisällöt ovat yllättäneet positiivisesti. Ehkei kauniita purnukoita ihan tähän hintaa saisikaan. Ihanaa vkl myös sinulle!

      Poista
  4. Monitoimivoide toimii hyvin erilaisiin iho-ongelmiin. Laitan blogiini siitä arvostelun viikonloppuna. Hammastahnaa en olekaan Suomessa vielä nähnyt, vaan tilasin iHerbistä. Aluksi maku tuntui aika erikoiselta mutta nyt olen tottunut ja pidän siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, kiva kuulla kokemuksiasi sitten!

      Poista
  5. Wau, en tiennytkään, että himalayanilla on oikein ecosertifioitu hammastahna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja kiva tuote. Vastaukseni viivästyi kun piti Samulia kuunnella, siis Vain elämää -ohjelmaa.

      Poista
  6. Ostin I Love Me -messuilla pari hammastahnaa Himalayalta. Olen kyllä tykännyt! Jättää suun ihanan raikkaaksi. Ensimmäinen tuubi nyt käytössä, ja voisin ostaa jatkossakin. Himalayan perusvoidetta olen myös testannut ja sekin oli yllättävän hyvä, vaikka onkin melkein pilkkahintainen. Sarjan huulivoiteesta tykkäsin myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva yllätys löytää edullisista näin käyttökelpoisia tuotteita. Tuo huulivoide täytynee talveksi käydä ostamassa, nyt säät taas lämpenivät - mutta kyllähän ne kylmät sieltä varmaan tulossa ovat. Hrrr...

      Poista
  7. Vihreä purkki on ollut reissupussissa pitkään mukana ja monitoimivoiteenkin löysin Prisman hyllystä. Se vaikutti toimivalta, joten annoin sen yhden ihottumaisen pikkuvieraan käyttöön. Pitää hankkia itselle uusi. Turha on maksaa liikaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiltisti tehty! Toivotaan että helpottaa pikkuvieraan ihottumaa. Tsemppiä jalkajuttuun.

      Poista
  8. Mä huomasin jälkikäteen unohtaneeni koko Himalaya H. ständin. Siis ainoa, jonka etukäteen olin katsonut must-listalleni =D Harvapää! Multipurpose Cream on loistava tuote, olen sitä(kin) tilannut suoraan verkkokaupasta.

    Ja olipa kiva tavata lauantaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Himalayan ständi ehkä vähän jäi muitten varjoon, mutta hyvät ja kiinnostavat tuotteet kyllä. Ja tosiaan kiva tavata sinut lauantaina, yhtä viehättävä livenä kuin blogissasikin.

      Poista