13.10.2014

Aikuinen ja Alkemia Kalenteri 2015


Tällä kertaa ei tulekaan kirjavinkkiä, vaan kalenterivinkki meille kurittomille (?), jotka emme ole kokonaan siirtyneet digiaikaan ;-).  

Alkemia Kalenteri 2015 sisältää brasilialaisen kirjailijan Paulo Coelhon mietelauseita kolumbialaisen taitelijan Catgalinen Estradan kuvituksin. Jo yhdeksättä kertaa julkaistava ilahduttava ja värikäs vuosikalenteri toimii myös päiväkirjana. 

Bazaar-kustannuksen omasta verkkokaupasta tämä oli jo myyty loppuun, mutta onneksi ainakin Suomalaisen Kirjakaupanverkkokaupasta ( KLIK ) vielä löytyy. Jipii!

Töissä aikuinen nainen harrastaa myös seinäkalentereita. Tänä vuonna silmän ilona on ollut Oopperan kaupasta ostettu Suomen Kansallisbaletin pojat 2014. Mitähän kivaa ensi vuodelle keksisin.. suosituksia otetaan vastaan :-)


5 kommenttia:

 1. Perinteiset kalenterit ovat minullakin niin käsilaukussa kuin seinälläkin edelleen käytössä. Täytyypä käydä kurkkaamassa kirjakaupan nettisivut, jos kalenteri ei kovin suurikokoinen, voisin hankkia sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla etten sentään ole ainoa joka käyttää perinteistä kalenteria sekä seinällä että käsilaukussa kulkevana. Hetkeksi ehdin jo huolestua ;-)

   Poista
  2. Tarkoitus oli siis sanoa että minulla seinäkalenterin lisäksi käsilaukussa tuollainen kirjamainen :-)

   Poista
 2. Siis aivan upea löytö tuo Paulo Coelho -kalenteri. Ihanaa kun jokapäiväisessä käytössä oleva tuote on noin värikäs, inspiroiva ja piristävä! Ja tuo Kansallisbaletin pojat -kalenteri, vau!

  Ihania vinkkejä taas! :)

  VastaaPoista