7.10.2014

Tärkeätä asiaa - Roosa nauha ja Pinkit kynnet

Lokakuu ja Roosa nauha -kampanja! Suosikkini Lumene on jälleen mukana tukemassa tärkeätä työtä lahjoittaen jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta 1e suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle ja -neuvonnalle.

Kauniita pinkkejä Lumene-tuotteita on useampia ( kts täältä KLIK ), mm. lahjaksikin sopiva kiva pakkaus jossa teemaan sopiva suloinen Roosa nauha -hiekkalakka ja mainetta niittänyt CC-meikkivoide. Kynsilläni pakkauksesta tuo ruusuisen hohtava Roosa nauha -limited edition kynsilakka*, ja oi oi - on se kyllä kaunis. Aikuinen nainen tykkää!

Tarkkasilmäinen saattaa huomata että pikkurillin lakka erilainen sävyltään, ja kyllä vain -  alla kerros valkoista lakkaa. Heleytti nättiä pinkkiä entisestään.
Sain kokeiltavaksi myös Roosa nauha -irtopuuterin*; henkäyksen kevyt ja ihana.

Roosa nauha.fi -sivuille KLIK
Lumenen sivuille KLIK

Pakkauksen hinta 16,90e.


PS. Lahjoita, osallistu ja näytä väriä. Muista myös Pukeudu pinkkiin -päivä 10.10 ja koko lokakuun jatkuva Lumenen #PINKITKYNNET -haaste Instagramissa.* lehdistönäyte, PR sample

17 kommenttia:

 1. Kynsilakka on kyllä niin ihana ja irtopuuteri kiinnostaa. En kyllä lakkaa suitsuttelemasta ihania kynsiäsi.

  Mukavaa iltaa.

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-). Lakassa onnistunut ruusuinen sävy ja mahtavasti glitteriä.

   Poista
 2. Sain Liv-boxista samanlaisen kynsilakan. Kokeilin yhdelle kynnelle ja pähkäilin, voiko sitä käyttää. Miten se sinulla ja kuvissasi näyttääkin niin paljon paremmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstuuri- eli hiekkalakat ovat oma erikoinen rotunsa. Toiset rakastavat ja toiset vihaavat. Minusta karhea pinta on jännää vaihtelua lakkoihin ja yleensä hiekkalakan peittävyys on omaa luokkaansa. Myös hohteeseen syntyy kolmiulotteisuutta josta pidän.

   Vinkkinä voisin hiekkalakkaan totuttelijalle suositella päällyslakan käyttämistä, se tasoittaa pinnan loivemmaksi. Kokeile ihmeessä, niin nätti lakka tämä!

   Poista
 3. Tuo kynsilakka on kyllä niin ihana! Itsekin lakkasin sillä kynteni eilen. Ja suitsutusta sinun pitkille kynsillesi täältäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Kuvia näytille sitten, vai laitoitko Instagramiin?

   Poista
 4. Kauniin väristä lakkaa ja näyttää sun upeissa kynsissä hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sievä väri kyllä ja antaa aika naisellisen olon.

   Poista
 5. Tää on ihana lakka, tipahti itsellekin postiluukusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun Lumenen eli Lumpun kuten Nonnulan Jonna sanoo #pinkitkynnet -haasteeseen vastaamaan, jollet jo vastannutkin. En ole ehtinyt kurkata blogiisi kun innostuin töitten päälle haravointihommiin.

   Poista
 6. Ihana lakka!!! 💝💝💝 Pitää kattella kaupat jos tulee Suomessa käyntiä. Oi suloista! Puuteriakin tarvii kohta lisää, ootko tykänny Lumenen irtomallista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetä meiliä jos tarvitset apuja Lumenen hankkimisessa. Tuo irtopuuteri on oikein mieleinen, kuin silkkiä :-).

   Poista
 7. Mä olin niin onnellinen, kun tää lakka tuli Livboxissa! Olin jo ehtinyt miettiä, että pitää Sokoksessa käydä katsomassa josko tää löytyisi sieltä, ennenkuin avasin Livboxini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, kiva kun tulit käymään. Tätä et kyllä usko, mutta täällä kosmefani joka ei ole vielä edes kokeillut Livbox-systeemiä...

   Poista
 8. Tiesithän, että Roosanauha keräyksen lahjoituksista 20% menee syöpätutkimuksen tukemiseen ja 80% organisaation ylläpitoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt. Voih, tuo 80% prosenttia kuulostaa kyllä aika painavalta...

   Poista
  2. Parempi olisi vain lahjoittaa rahaa suoraan syöpätutkimukselle ilman tätä välikättä.

   Poista