10.10.2014

Kasvoille kiinteyttävää tehohoitoa hohteella: Lumene Time Freeze Elixir

Alkusyksystä sain testattavaksi Lumenen Time Freeze Ultra Firm Elixir* -kiinteyttävän tehohoidon. Herkullisen punainen puolukkauutetta sisältävä  seerumi lupaa silottaa ja suojata ihoa, supistaa suurentuneita ihohuokosia ja kiinteyttää.

Ennen päivä- tai yövoidetta iholle levitettävän seerumin kauneushelmet tuovat tuotteeseen pientä kaunista ekstraa; ensinnäkin ne näyttävät aivan ihanilta punaisen seerumin joukossa - ja lisäävät iholle valoa heijastavia helmiäispigmenttejä.

Eikä huolta; punainen seerumi ei tee ihoa puolukkaisen punaiseksi vaan sillkisen kauniiksi pienin hohtavin hippusin. Aikuinen nainen tykkää!
 
Pikkuruinen pisara riittää ja pakkauksen ulkoasu miellyttää myös. Käteväkäyttöinen ja hygieeninen pumppupullo 30 ml, hinta 29,90e.

Lumenen sivuille KLIK

* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

14 kommenttia:

 1. Pakkaus on houkuttelevan näköinen, se houkuttelee jo sellaisenaan. Seuraavalla kaupunkikierroksella voisin kokeilla tuota kädellekin. Nyt on iho alkanut kuivua ja kiristää taas lämmityskauden alettua, joten kaikki keinot ovat tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkauksen ulkomuoto kaikkineen minustakin oikein onnistunut ja nuo putelissa olevat kauneushelmet antavat tuotteelle kruunun. Kokeile ihmeessä, mutta tosiaan - vain pisara riittää. Paksu kerros ei tahtonut imeytyä - siis kokeiltu on ;-)

   Poista
 2. Työkaveri kehui tätä maasta taivaaseen. Taidan olla vähän nuori vielä käyttäjäkuntaan vaikka Lumenen seerumeihin noin muuten luotankin :)

  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Ei kai estettä miksei nuorempikin voisi käyttää, mutta tulee mieleen että kannattaisiko suuremmat tehot säästää myöhempään. Toisaalta uusia ja entistä tehokkaampia tuoteinnovaatioita kehitellään kaiken aikaa.

   Poista
 3. Mullakin on tuo ollut käytössä jo muutaman viikon ja olen tykännyt, kiva tuoksukin siinä on...

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hyvältä. Saitko mun sähköpostin liittyen siihen v10!plus seerumi voittoon blogini kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maiju, mahtavaa - kiitos! Upeata päästä tutustumaan tuohon paljon puhuttuun seerumiin. Juuri vastasin viestiisi, anteeksi viive ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Tää seerumi on jo huikean kaunista pullossa, kyllä, olen kurkkinut tätä kaupassa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kaunista, tuoksuu hyvältä ja iho tykkää.

   Poista
 6. Olen ihan seerumihullu, mutta Lumenen seerumeista ei vielä ole kokemuksia. Tätä kyllä tekisi mieli kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla samanlaisia kiinnostuksen kohteita, naamiot ja seerumit :-)

   Poista
 7. Off topic, mutta mikä lakkaihanuus kynsilläsi on kuvissa? Tied: Murretun duochromi-violetin värin kynsilakka-addikti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kuvassa oman ruskean lakkasekoituksen päällä muistaakseni kerros jotain ohutta viininpunaista - kokonaisuus on siis lakka jota ei ole olemassa.

   Tuosta ruskeasta enemmän aikaisemmassa postauksessani: http://funkyandfifty.blogspot.fi/2014/10/suklaanhimoa-kynsilla-aikuinen-nainen.html

   Poista