22.10.2014

Harmaavarpunen kohtasi paloauton

Harmaavarpusen värinen kynsilakka Mavala 314 Warm Grey* osaa sitten vaatimattomalla tavalla olla jotenkin niin kaunis. Monikäyttöisen beigenharmaan lakan kaverina räväkkä paloauton punainen Mavala 185 Moscow.

Mitä pidät tästä yllättävästä yhdistelmästä?Söötit pikku Mavalat taitavat olla varhaisimpia kynsilakkamuistojani... -hauskaa että kynsilakkapullon muotoilu on yhä sama.

* harmaa lakka saatu blogin kautta, PR sample

13 kommenttia:

 1. Punainen ja harmaa ovat joulun värejä :-) Kun vielä itse lakkasin kynsiäni, niin pidin Mavalan lakkapullojen pienestä koosta, eli ne eivät ehtineet kuivumaan pulloon vaan tulivat käytettyä vaikka useita eri värejä olikin käytössä. Isommissa pulloista joku aina kuivui koostumukseltaan paksuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin joulu! Sieltähän se pikku hiljaa tulee. En kyllä tietoisesti joulumielellä harmaalle kaveria valitessani ollut, muuten vain puhdas punainen puhutteli.

   Samaa mieltä, pikkupullot ovat kivoja. Terkkuja!

   Poista
 2. Anonyymi22/10/14

  Nää pienet lakat on just hyviä, kun kuitenkin kyllästyy - ei sitten jää nurkkiin pyörimään. Mavalat mullakin jo seiskytluvulla!! Oho, ollampa me vanhoja! t. Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikäs olla! Ikähän on vain asenne :-)

   Poista
 3. Kaunis yhdistelmä, harmaa ja punainen sopivat kauniisti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska huomata että meillä molemmilla ollut punaista viime aikoina. Minulla vähän sellainen syksyjuttu, mieli halajaa vahvaa väriä & voimaa.

   Poista
 4. Tosi kaunis tuo Mavalan harmaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkistetty ja samalla kaunis. Taipuu monenlaiseen asuun ja lakkaustyyliin. Ihastuin oikein tähän sävyyn.

   Poista
 5. Upeat nuo sävyt ja oikeastaan kivan jouluiset. Juu Mavalaa on käytetty jo 70-luvulla, hih. Mutta sitä ei tunnusteta. ;)

  VastaaPoista
 6. En olisi itse keksinyt yhdistellä näitä kahta yksiin, mutta duo on hurmaava. Oli erittäin kiva tavata ja jutella ihan kasvotusten BID:ssä! Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ja kiitos erinomaisesta seurastasi!

   Poista
 7. Mageet! Ihanan puhtaat ja raikkaat värit! Mavala kuului minunkin hmmm nuoruuteeni ;)

  VastaaPoista