18.6.2014

Himalaya Herbals ja niin kiva Bjudbiten

Pidemmän aikaa on ollut mielessä tutustua lehtien ja blogien ylistämään "lentoemäntien suosikkina" tunnettuun voiteeseen nimeltään Himalaya Herbals. PauMaun ostosvinkkipostauksen innoittamana etsin kaupan nimeltään Saiturinpörssi ja sieltähän tuo voiteeen superedullinen kaksoispakkaus löytyi (2 purkkia yht noin 4e). Kiitos loistovinkistä PauMau!

Kädenselkään kokeiltu, sitten kaulalle ja loppuviimein kasvoille. Kutsuvan pehmeä, aavistuksen viilentävä, nopeasti imeytyvä ja melko voimakkaasti tuoksuva voide. Ensivaikutelma hyvä. Laiskana spaattelin käyttäjänä olen hygieenisempien tuubien ja pumppupakkausten ystävä, mutta jotenkin tässä pelkistetyn kevyessä purkissa on omanlaistaan vanhahtavaa viehätystä.



Kurkkaa Jonnan Keyword Love -blogiin;  hyvää pohdintaa Himalaya Herbalsista KLIK
 
ps. Loppukevennyksenä pieni karkkijuttu -  suklaahimo yllätti ja ostin Cloettan valmistaman Center-nimisen nappipatukan. Njam! Erityisen hauska oli tuo kääreen kaverilletarjoiluehdotus: Att dela är glädje, Bjudbiten!  Aikuinen nainen tykkää:-)



13 kommenttia:

  1. Pitänee laittaa ostoslistalle, kun niin monet hehkuttavat tämän tuotemerkin puolesta :)

    VastaaPoista
  2. Hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan :-). Ajattelin tehdä ryhtiliikkeen ja alkaa paremmin hoitaa kaulan ja dekolteen aluetta - Himalaya sopii siihen hyvin.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18/6/14

    Ompa halpaa - tarttee käydä hakemassa!! Leena T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaksi purkkia sai vähän vaille 4e, olisiko ollut 3.90e. Purkissa 50ml, joka ei ole ihan kauheasti- mutta edullinen kauppa silti.

      Poista
  4. Onkohan tätä jo myynnissä se luvattu isompi pakkaus? Vartalolle tuon pienen pakkauksen saa menemäään melko nopeaan. :p On muuten ollut ihana sellaisina päivinä, kun tuossa aikaisemmin aurinko paisteli ja tuli oltua enemmän ulkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurempaan kokoon en ole törmännyt missään, mutta pidetään silmät&korvat auki :-). Auringonoton päälle en olekaan tätä vielä kokeillut, kiitos vinkistä.

      Poista
    2. Jonna H: Isompaa kokoa (150 ml) on myynnissä Himalayan nettikaupassa, hinta muistaakseni n. 6 €.

      Poista
    3. Kiitos tiedosta PauMau :-)

      Poista
    4. Kuulin juuri että tuota 150ml kokoa saatavana myös suuremmista Prismoista.

      Poista
  5. Vitsi miten hyvä vinkki, tästä en ole kyllä mitään kuullut. Tyypillisesti pihalla. ;) Ihana tuo Cloetta ja ihanaa, että muidenkin sukulaatihammasta hiukoo. ;) Oma lempparini oli Cloettan nougatnappirulla.. Nykyisin Nougat makua saa vain levynä ja se hieman harmittaa, koska täytettä ei ole niin paksulti. ;)

    Ihanaa Juhannusta Funky&Fifty <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam nam, nougat:-)
      Mukavaa Mittumaaria myös sinulle!

      Poista
  6. Onpa kiva, kun höpötyksistäni on joskus hyötyäkin =)

    VastaaPoista