16.6.2014

Kiva kauneushoitola KristaN sekä uudenlainen ripsien kestotaivutus

Esittelyssä kiva ja kodikas kauneushoitola Vantaan Tikkurilassa, KristaN Hieronta&Kauneus. Iloinen ja ahkera SKY-kosmetologi Krista on monitaituri, jonka luona olen vuosien varrella käynyt kauneushoidossa, ripsipermanentissa ja selkä-hartiahieronnassa.

Kauneushoitola KristaN palveluihin kuuluvat kasvo- ja jalkahoidot, ripsipermanentit ja kestovärjäykset, sokerointi, lämminvaha, manikyyri, pedikyyri, urheiluhieronta, klassinen hieronta sekä meikit juhlaan ja arkeen. Hoitolassa ripsipidennyksiä tekee Heini.Tikkurilan juna-aseman lähellä sijaisevan kauneushoitolan uutuuksiin kuuluu mielenkiintoinen ja tervetullut uutuus meille suoraripsisille: ripsien kestotaivutus silikonimuottien avulla. Omat piikkisuorat ripseni ovat kohtuupitkät, joten Krista suositteli M-kokoista taivutusmuottia ( valittavana kolme kokoa: S, M, L ).

Vaikuttavat aineet lienevät suht samat kuin ennekin, mutta ripsiä ei taivuteta klipsein eikä kierretä pikku rullille perinteisen ripsipermanentin tapaan, vaan ne hellävaraisesti liimataan silikonimuotin päälle. Etuna on napakka taivutus, joka alkaa aivan ripsien tyvestä - täytyy sanoa että hienot tuli ja Aikuinen nainen tykkää! Noin tunti kului taivutukseen ja kestoväriin, hinta 55e.


PS Kristalla myynnissä myös tuota ylistettyä VITA LIBERATA -itseruskettajaa. En ole vielä kokeillut, mutta esim Saara Sarvas -blogissa juttua siitä täällä KLIK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti