2.6.2014

Aikuinen nainen testaa: La Roche-Posay Physiological -puhdistusvaahto herkälle iholle

Kuivuuteen taipuvaisen ihoni hoitorutiineihin kuuluu puhdistusmaito, mutta nyt kokeilussa on minulle uudenlainen tuote –  puhdistusvaahto La Roche-Posay Physiological.Kädellä neste muuttuu pehmeäksi vaahdoksi, joka sormin pyöritellään kostutetulle iholle ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Iho puhdistuu ja meikitkin lähtevät hienosti, mutta huom. tuote ei sovellu silmämeikin poistamiseen.
 
Pelkäsin että puhdistusvaahto kuivattaa ihoa, mutta olin väärässä. Herkälle iholle suunniteltu La Roche-Posay Physiological* ei sisällä saippuaa, alkoholia, väriaineita tai parabeenejä. Puhdistusvaahdon jälkeen kasvojen ja kaulan iho tuntuu pehmeältä, raikkaalta ja hyvältä. Aikuinen nainen tykkää! Erinomainen ja miedosti tuoksuva puhdistustuote, jostain syystä koen että erityisesti kesään sopiva.
Pumppupullo 150 ml, hinta n. 17,50e  -apteekeista.

Näin lupaa valmistaja:

”La Roche-Posay Physiological –sarjan puhdistustuotteiden tuotekehityksessä on noudatettu tiukkaa formulointiperiaatetta. Tuotteissa on käytetty hellävaraisesti puhdistavia ja erittäin hyvin siedettyjä ionittomia pinta-aktiivisia aineita. Physiological-puhdistustuotteet sopivatkin tästä syystä erittäin hyvin herkän ihon puhdistamiseen.”

Sisällysluettelo:

AQUA / WATER
DIPROPYLENE GLYCOL
SODIUM LAURETH SULFATE
GLYCERIN
PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE
DISODIUM COCOAMPHODIACETATE
PEG-30 GLYCERYL COCOATE
PEG-7 GLYCERYL COCOATE
POTASSIUM CHLORIDE
SODIUM CHLORIDE
COCO-BETAINE
POLOXAMER 184

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti