10.6.2014

Aikuinen nainen lukee ja mielikuvatuunaa

Heipä hei tuunauksesta kiinnostuneet lukijani! Ei hätää, aikuinen nainen ei aio siirtyä kirjoittamaan sisustamisesta - tämä on vain kurkistus pariin kirjaan.

"OK - omin käsin" on Riikka Kantinkosken ja Susanna Venton inspiroiva ja kauniisti kuvitettu ideakirja kodin tuunaajalle. 125 valoisaa ja skandinaavishenkistä sivua kekseliäitä ja osin lapsekkaan leikkisiä vinkkejä ohjeineen.  Esim. " kuinka teen harjanvarsista vaatenaulakon, putkiliittimistä kynttelikön tai tyynyliinasta mekon". Lasten kanssa toteutettavista tuunausvinkeistä pisteet.
Toinen kirjoistani on nimeltään "Löytö! Toteuta 50 yllätyksellistä ideaa" , tekijät: Sanna Halla-aho ja Martti Järvi. Aikuinen nainen ihastui Löytö-kirjan mummolahenkeen ja tietynlaiseen runollisuuteen. Hauskana tuunausesimerkkinä poimin nähtäväksesi mummon matkamuistohuiveista tehdyn tikkityynyn... jotenkin niin söpö :-)!


Muistathan tällaiset nostalgiset huivit... Venezia, Mallorca, Baden-Baden......Parhaimmillaan huivit ovat paksuhkoa satiinimaista kangasta, joskus jopa silkkiä. Tyynyn kaveriksi tietenkin vanhat matkalaukut,  isoisän vanerilaukku tai Ameriikan matka-arkku tarroineen.

4 kommenttia:

 1. Viimeisen kuvan tyyny on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Tehtäiskös tuollaiset? :-)

   Tyynyssä on viehättävä ripaus menneen ajan charmia. Mieleen tulivat Idän pikajuna ( siis matkustustapa, ei dekkari ;-), Pariisi, jostain syystä myös Karen Blixen ja aina tyylikäs matkustamista rakastanut isoäitini.

   Poista
 2. tuo tyynyidea on kiva - eipä tullut mieleenkään käyttää tyynyn päällisiin huiveja. Tuollaisia kivoja huiveja saa kirpparilta tosi halvallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Pitääkin katsella kirpparilta, jos osuisivat kauniit huivit kohdalle.

   Poista