6.6.2014

Rohkea tyttö Koivujen alla - Lumene Gel Effect 28 Under the Birch

Lumene Gel Effect -lakat ovat näppäriä - ilman kynsiuunia tehtävä ja tavallisella kynsilakanpoistoaineella lähtevä kestävä geelilakkaus. Aina persoonallisen kauniisti pukeutuva ystävättäreni valitsi kynsilleen Lumenen geeleistä rohkean vihreän. 

Sävy nro 28 Koivujen alla on iloinen ja kovasti mielipiteitä jakava sävy Lumene Gel Effectien* muuten melko perinteisessä värikartassa, piristävän rohkea poikkeus. Terkut ja kiitos kynsimallilleni! Hauskaa vaihtelua lakata toisen kynsiä :-)
Lakkaa kuvissa kolme kerrosta, päällyslakkaa ei mielestäni tämän kauniisti kiiltävän geelilakan kanssa tarvita. Ehdottelin kimallekoristelua, mutta ystävättäreni ei kuulema ole glittertyttöjä ;-)

Lopuksi mallini kynsinauhoja hellittiin pehmentävällä ProNails -kynsinauhaöljyllä. Erilaiset kynsinauhaöljyt ovat muuten niin ihania - aikuinen nainen tykkää ja suosittelee!


 * vihreä lakka saatu blogin kautta, PR sample

10 kommenttia:

 1. Tää on niin erikoinen sävy, en ole vielä päättänyt tykkäänkö vai en. Joku tässä kiehtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ensi reaktioni oli että iiiiks! - mutta pikku hiljaa olen alkanut minäkin tottua tähän erikoisempaan kynsilakkasävyyn :-)

   Poista
 2. Anonyymi6/6/14

  Hauska viherä, tulee mieleen 70-luku! Nimi on kyllä erikoinen, koivut ei tämän värisiä - ainakaan yleensä ;-D t. Leena T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä huomio Leena - eivätpä taida koivun vihreiltä näyttää ;-). Ja tosiaan, aivan 70-luvun värikarttaahan tämä - ilmankos tuntui tutulta. Terkkuja!

   Poista
 3. Erikoinen väri... minäkään en oikein tiedä tykkäänkö vai enkö. Lakasta itsestään joo, mutta tämä sävy...

  VastaaPoista
 4. Pitäisköhän kokeilla tuota Lumenen lakkaa, tilasin Avonilta geelilakkaa enkä mä tahdo saada sitä siististi laitettua eikä tunnu kovin kestävältäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile jotain vaaleammista väreistä jos siististi laittaminen takkuaa. Nude, vaal pun tms - tummat värit yleensä haastavampia. Minulla lakka kestänyt ihan hyvin, mutta käsineet kyllä käytössä sekä keittiö&pihahommissa.
   Muistelen että Lumenen geelilakan hinta olisi 5.90e, joten ei kokeiluun mahdoton sijoitus :-)

   Mukavaa vkl!

   Poista
 5. Kyllä tykkään, mun mielestäni erikoisemmat värit kynsilakoissa ovat piristäviä :) En olekaan näitä geelilakkoja kokeillut, pitääpä testata luonnistuuko näin siistin lopputuloksen aikaan saaminen itseltäni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkea nainen :-). Tätä väriä on kuvailtu myös vähemmän imartelevilla sanoilla.. selvästikin paljon tunteita herättävä poikkeava sävy. Levittyi kynsille ok.

   Ai niin - eilen tipahti Tarjoustalon lehdykkä postiluukusta ja Lumene Gel Effet -lakat siellä tajouksessa a' 5e.

   Poista