30.5.2014

Uuudistunut Seppälä; hyvä GG mutta niin vaatimattomat kosmet


Terveiset täydellisesti uudistuneesta Seppälästä Vantaan Jumbossa. Säpäkkä yleisilme rouheine betoniseinineen ja hyvä Great Girls-osasto, mutta voi surkeus – kynsilakka/kosmetiikkatarjonta supistunut kovin...

Seppälöiden kosmetiikkaosasto on ollut kiva piipahduspaikka ja monenlaisten innostavien löytöjen koti – mutta nyt ei näytä lupaavalta. No joo, kaksi kukkakäynnöstä hiuksiin, joitain kynsitarrajuttuja ja koruja… mutta kaihoiten muistelen aikaa, jolloin siellä oli myynnissä esim. suosikkiani, edullista Golden Rose –kosmetiikkasarjaa...(erityisesti kynsilakat, ah!)
 ps.Vinkatkaahan muuten heti jos löytyy pääkaupunkiseudulta Golden Rose –ostospaikkaa.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti uudistavat Sellonkin myymälän. Se ei vaan ole mitenkään eudstava. VAikka kurjaa jos tuotteita lähtee myynnistä sen takia, että saadaan eri ilme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dahlia!

   Kuvittelisin että myymälöiden uudustuskiertue jatkuu... vaan varma ei voi olla. Tosi kivaa oli GG malliston tarjonta tällä kertaa ja ko osastokin ihmeen kattava. Ja oikeassa olet; harmi kun esim. kosmetiikkaosaston valikoima pienentynyt kovasti uuden ilmeen vuoksi, toivotaan että kysessä vain tilapäinen häiriö..

   Poista
 2. Anonyymi30/5/14

  Noi sulkakorvikset on ihanat! Just mulle sopivat, eikös. t. TiinaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat ovat, äkkiä sellaiset hakemaan vain :-)

   Poista
 3. Olen ollut viime aikoina monen Seppälän GG-puoleen vähän pettynyt, mutta tänään kävin Tampereen kävelykadun Seppälässä, ja sinne oli tullut paljon kaikkea uutta ja kivaa GG-kamaa. Todellakin positiivista kehitystä! Ostin myös yhden kynsilakan, jossa ei lukenut mitään merkkiä, ainoastaan "Nails Matt". Vaikuttaa lupaavalta alkutestailun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla sinusta :-).

   Hyvä veto Seppälöiltä kehittää GG-osastoja ja -valikoimaa, varsinkin kun tuntuu että H&M on ainakin täällä pk-seudulla vähentänyt vastaavia.

   Poista