7.5.2014

Terveiset Lumenen varastomyynnistä Espoossa

Viikonloppuna piipahdin Lumenen varastontyhjennysmyynnissä Espoossa. Tapahtuma oli tosiaan Lumenen varastossa eikä siinä viereisessä Lumenen tehtaanmyymälässä. Innokkaita kosmetiikanystäviä oli paikalla runsaasti - kuten myös houkuttelevia tarjouksia :-). Ihme kyllä aikuinen nainen selviytyi kassalle vain pikkiriikkisten kynsilakka- ja käsirasvaostosten kanssa ;-)
 Ja lopuksi yleiskuva tilasta - kohteliaisuussyistä vähän pienempänä ja epätarkkana..


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juups, houkutukset ostoksiin olivat kovat ;-)

   Poista
 2. :D mä oisin varmaan seonnut tuolla! Siis hyvässä mielessä! Onpa edullisia juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen ;-) Teki mieli kerätä koriin kauhea kasa - mutta pidin pintani ja pysyin käsivoiteissa & kynsilakoissa.

   Poista
 3. Sieltä myymälästäkin yleensä löytyy kaikkea kivaa edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja myymälä nykyisellään ihan hyvän kokoinen ja siistikin, joskus tulee piipahdettua. Varastomyynnissä puolestaan aivan omanlaisensa tunnelma :-)

   Napsin nämä muutamat kuvat tuliaisiksi / kurkistusmahdollisuudeksi lukijoilleni jotka eivät ole vielä tuonne Lumenelle päässeet.

   Poista
 4. Minä en niinkään kosmetiikkaa löytänyt, hakemani naamarasvan toki. Mutta hiusjuttuja lähtikin sitten useampi mukaan saman tien. Saatan jatkossa käydä normaali puolella, se on kivempi ja vähemmän ruuhkaisa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusjutut, korut, aurinkolasit ja laukut olivat kiva lisä kosmetarjontaan. Ja onhan se varastomyyntishoppaaminen aina vähän sellaista...-tehtaanmyymälän puolella saa tutkailla rauhassa ilman tungosta.

   Poista
 5. Moikka! Kävit kylässä ja tulin vastavierailulle. Kiva blogi. Tulen uudestaankin. Lumenesta ei nyt tullut sanan sanaa tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, kiva blogi myös sinulla :-)!

   Poista
 6. Voi tuolla olis saattanut seota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sellainen vaara siellä on kyllä olemassa :-)

   Poista
 7. Ihanuuksia vaikka kuinka paljon, oi voi;)
  Karkkikauppa!

  VastaaPoista