5.5.2014

Sensai Lip Base - kosteutttava huulimeikin pohjustaja

Niinhän se valitettavasti on, että aikuinen nainen joutuu usein tekemään kovasti töitä löytääkseen huulipunan joka ei kuivata mutta joka pysyy, eikä karkaile huulia ympäröiviin hiusjunonteisiin. Huulenrajauskynä on tietenkin must, mutta nyt löytyi toinenkin mielenkiintoinen tuote - nimittäin Sensai Lip Base - huulimeikin pohjustaja.

Kätevästi puikkomuodossa oleva Lip Base muistuttaa olomuodoltaan korkealaatuisempaa huulirasvaa; hoitaa, kosteuttaa ja lisäksi se tasoittaa huulten pintaa. Odotin Lip Basen olevan muiden huultenpohjustustuotteiden tapaan kuivakkaa ( esim Guerlain Kisskiss Liplift ), mutta yllätyin postiivisesti tuotteen pehmeydestä ja joustavuudesta huulilla. Lip Base ei myöskään muuttanut huulipunan väriä ja kätevä ominaisuus on auringonsuojakerroin 15.

Lyhyen käyttökokemuksen perusteella voin jo sanoa, että aikuinen nainen tykkää; huulet tuntuvat mukavan pehmeiltä eikä huulipuna ole päivän aikana lähtenyt vaeltamaan.

Sensai Lip Base* levitetään puikosta ohuesti ja tasaisesti huulille ennen huulipunaa. Sopii käytettävksi myös sellaisenaan. Hinta n. 25eValmistaja lupaa näin:
"Innovatiivinen SPF 15 -aurinkosuojan sisältävä pohjustustuote kosteuttaa huulet ja häivyttää juonteiden esiintymistä Defocus Powder -puuterin avulla."

Sensain sivuille KLIK 


* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

6 kommenttia:

 1. Oi, ai tuommoinenkin on olemassa. Kiva idea, joskin vähän tyyris. Menee minulla kategoriaan: En tiennyt tarvitsevani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iän myötä tulee kaikenlaisia haasteita esim huulipunan ja silmämeikin kestävyyden suhteen..ikävä kyllä. Sinulla onneksi vielä matkaa näihin haasteisiin... Terkkuja :-)

   Poista
 2. Anonyymi6/5/14

  Uusi tuote mulle, vois olla hyvä. Kiva kuulla tälläisista uutuusjutuista, kävin muuten ostamassa geelisukat! Kiittu vinkistä! T TiinaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, mukava kuulla että jutuistani hyötyä. Toivottavasti tykkäät geelisukkasista :-)

   Poista
 3. Anonyymi8/5/14

  Jotenkin tuntuu liian hyvältä tuotteelta ollakseen totta ;) Olen viimeisen vuoden aikana joutunut turvautumaan huulipunarinatamalla ainoastaan ns. huulimaaleihin, jotka pysyvät paikallaan, mutta väriskaala on onneton, joten jos voisin palata normaaleihin huulipunaan tuon tuotteen kanssa, niin lienee ainakin kokeilemisen arvoinen. Kiitokset vinkistä!
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Minna :-)

   Huulimaalit pysyvät, mutta ainakin minulla myös kuivattavat huulet korpuiksi. Pohjustajatuotteen testaus erilaisilla huulipunalaaduillani on vielä vaiheessa, mutta aika lupaavalta jo näyttää -vaikka tuote itsessään on pehmeä rasvamainen.

   Poista