11.5.2014

Lontoon ostoksia: Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser

Baby Skin joo; myös Aikuinen nainen haluaisi vauvan sileän kauniin ihon! ( vaan kukapa ei ;-)  Kiva huomata etten ole yksin, sillä kanssabloggaajani Nonnun kanssa olemme näköjään viime aikoina miettineet mm. ihohuokosia ja pieniä ihovirheitä peittäviä tuotteita.

Ystävättäreni Lontoon-reissulta tilasin kokeiltavaksi Maybelline Baby Skin -pohjustuksen ( kiitos lovely Laura! ). Kirkas, geelimäinen, tuoksuton ja pehmeästi levittyvä primer, joka voidaan käyttää ihoa tasoittamaan sellaisenaan tai meikin alla. Ensikokemukseni hyvät.Mattapintaisen ja tasaisen ihon lupauksen taustalla taitaa olla mm. silikoni. Valitetttavan huonosti sisällysluetteloa vasta tulkita osaan - sorry ;-)
Putkilossa 22 ml, alkuperämaa Ranska - ja hinta Lontoossa n. 10e.

ps. Nonnun blogissa kiinnostavaa primer-juttua KLIK

8 kommenttia:

 1. Täytynee laittaa seuraavalle Lontoon reissaajalle tilaukseen tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :-). Joo, hyvä tuote- vaikkei silikoni ajatuksena ihan kauheasti miellytäkään..vaan sitä taitaa nykyään olla vähän kaikessa. Kunnollinen meikinputsari sitten kaveriksi vain. Ihme ettei Baby Skin ainakaan tietääkseni ole tullut Suomen markkinoille..

   Poista
 2. Tämä on ihana pohustaja! Ihan lemppari ollut sen jälkeen, kun minäkin sen Lontoosta ostin alkuvuodesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Päivi. Tosiaan vaikuttaa näpsältä tuotteelta. Terkkuja!

   Poista
 3. Kamalasti silikonia, ainakin usein käytettäessä kovin silikonipitoiset tekevät omalle iholleni finnejä ja tuntuvat aika muovisilta, niinkuin nyt Garnierin Optical Blur, josta kirjoittelin omaan blogiini jokin aika sitten. Makeupalleyssa tätäkään ei ole rankattu kovin korkealle:

  http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=163367

  Eikö tuota tosiaan Suomesta saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Suomessa tähän törmännyt. Primerit ja sileä, kiilloton meikkipohja kiinnostavia, mutta silikonit eivät. Iho-ongelmia ei ole ollut. Kannattaa tietenkin muistaa huolellinen puhdistus ja kuorinta. Lisäksi pidän sellaisia meikittömiä ihonlepuuttelupäiviä :-)

   Poista
 4. No hitsi, pitääpä koluta nettikauppoja, jos vaikka jostain löytyisi. Olen tykännyt Maybellinen Dream Smooth Primerista, mutta baby kuulostaa paljon paremmalle :)

  VastaaPoista