28.5.2014

Aurinko hoi - tule takaisin!

MeNaiset on ystävällinen luottolehteni, mukava oma hetki aina loppuviikkoon. Tässä kurkistus Mimmien kivaan aurinkolasikatsaukseen - useampiakin "arskoja" tuossa jotka kelpaisivat :-).

Kiltti aurinko, tule pian takaisin!

Auringossa lukemiseen minulla on tallessa nuo jutussa esiintyvät klassiset Raybanit, kauan sitten sain ne sisareltani lahjaksi ( kiitos ihana Minzi! ) ja autossa nämä alla olevat mattamustat.


Yleensä olen ollut kulmien kannalla, mutta ihmeellisesti sankojen pyöreät muodot ovat alkaneet viime aikoina viehättää silmääni. Oi oi, huikeat Pradat :-)

Picture credit Prada

Aikuinen nainen kysyy:
Muistatko käyttää aurinkolaseja ja jos, niin minkälainen malli miellyttäisi juuri nyt?

10 kommenttia:

 1. Anonyymi28/5/14

  Mullakin jossain laatikossa tollaset lentajälasit, ovat taas muodissa näköjään. Pitäsköhän pokerina kaivaa ne esiin ja käyttää... t. TiinaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina, kiva kuulla sinusta! Pilottilasit esiin vain, nehän ovat aina tyylikkäät.

   Poista
 2. Aurinkolaseja käytän aina moottoripyöräilyssä ( jo ilmavirrankin takia), mutta muutoin todella harvoin. Arskoja kyllä löytyy useammatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajelussa tietenkin must, mutta olisivathan ne hyvä suoja vahingollisilta säteiltä muutenkin - mikseivät myös asuste.

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, vaadin aurinkoa takaisin heti! :)

  Olen itse ihan järkyttynyt siitä, että siniset ja vihreät peililasit ovat nyt yhtäkkiä alkaneet viehättää. Toisivat ihanasti väriä kasvoille! Luulen kyllä että ihastus voi mennä ohi aika nopeasti, joten siksi en ole ainakaan vielä sortunut hankkimaan niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noinhan se menee! Äkkiä sitä huomaa sillä silmällä katselevansa jotain odottamatonta. Sinulla nuo värikkäät peilit ja minulla sankojen pyöreät muodot. Muodista ei niin kovasti kiinnostunut poikani taitaa siis olla trendin harjalla kun sattumalta juuri hankki siniset puolipeilit :-)

   Poista
 4. Minulla lasit on ehdoton, aamusta iltaan.... Klassisen malliset, lähinnä vahvuuksien takia. Ei ole varaa kyllästyä heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvuudet minullakin ja se haittaa vaihteluväliä. Onneksi kyllä rillien hinnat halventuneet uusien ketjujen ja miksei verkkokaupankin myötä. Olisi se kivaa jos omistaisi useammat rillit/aurinkolasit.

   Poista
 5. Ehkä käyttäisin enemmänkin, jos omistamani aurinkolasit miellyttäisivät enemmän. Paremmat on jäänyt roikkumaan ostoslistalle, kun kaupan hyllyltä ei saa suoraan vahvuuksilla. Kunpa voisikin käyttää ilman, hankkisin heti useammat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kivaa omistaa useammat jotta voisi vaihdella asun ja fiiliksen mukaan.

   Poista