9.9.2013

Huulipunanmetsästys ja ihana Lumene

Suuri huulipunanmetsätys jatkuu :-). Aikaisemmassa surkuttelin lempihuulipunani valmistuksen päättymistä ja julistin etsintäkuulutuksen. Sitä toivomaani kultahylsyistä Premium Beauty -punaa ei kuitenkaan mistään enää tunnu löytyvän, mutta niin ihanasti kävi, että Lumene lähetti minulle kahta uutuuspunaansa* kokeiltavaksi.

Sini-hopeisessa hylsyssä Wild Rose ja lilassa Rasberry Miracle. Wild Rosessa erinomaista on tuo suojakerroin 15 ja hoitavuus, mutta koostumus huulillani oli jotenkin liian rasvainen. Aikuinen nainen ja huulipuna kun on haastava yhdistelmä; vaadin punaltani paljon - ei saa kuivattaa huulia ja kuitenkin sen on pysyttävä huulilla karkailematta. Myös punan tuoksu ja tuntu huulilla ovat tärkeitä.

Hyväntuoksuisen Rasberry Miraclen koostumus on jännä; unelman kevyt ja silti antaa väriä mukavasti ja pysyy. Kumpikaan näistä huulipunista ei heti yltänyt entisen suosikkipunani tasolle, - heh, ihminen on tapojensa orja - mutta Rasberry Miracle vaikuttaa kyllä lupaavalta. Täytyy toteutella uudenlaiseen keveämpään koostumukseen, ties vaikka tästä tulisi uusi suosikkini :-)
 
Rasperry Miraclen viehtättävä aavistuksen sinertävään vivahtava väri on nro 04.


Näin Lumenen sivuilla:


Lumene Wild Rose Huulipunat tuntuvat kevyiltä huulilla, niissä on entistä puhtaammat värit ja satiinimainen kiilto, joka kestää pitkään. Silkkimäisen kevyt koostumus on saatu aikaan uudella polymeeriteknologialla, joka sitoo itseensä uusien, kevyiden öljyjen yhdistelmän. Tämä mahdollistaa entistä puhtaammat värit ja pidempään kestävän kiillon. Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa huulia ja tekee niistä hoidetun pehmeät ja miellyttävät. Lisähoitavuutta ja pehmeää tunnetta koostumukseen on saatu karitevoin sekä C- ja E-vitamiinien avulla. Sisältää suojakertoimen SK 15. 3,8 gLumene Raspberry Miracle Huulipuna antaa täyteläisen, kestävän värin ja kevyen tunteen huulillesi. Suomalaisen vadelman hoitava siemenöljy sekä innovatiiviset, mikrokokoiset helmiäispigmentit luovat satiininhohtoisen lopputuloksen.
Miellyttävän voidemainen Lumene Raspberry Miracle Huulipuna levittyy huulille tasaisen pehmeästi. Se kietoo huulet raikkaaseen, pysyvään väriin pitäen ne pitkään pehmeinä ja hoidettuina. Uuden pigmenttiteknologian ansiosta värit tulevat esiin raikkaina ja puhtaina. Väripigmenttipitoisuus on korkea, jonka ansiosta puna myös pysyy pidempään huulilla. Satiinihelmiäiset antavat hehkua huulipunalle, mutta eivät näy helmiäisinä huulilla. Lopputulos on modernin mattamainen, mutta eloisa. Suomalainen vadelman siemenöljy suojaa ja hoitaa huulia. Ei sisällä parabeeneja. 4,7 g.Wild Rose ( ylempi )  ja Rasperry Miracle iholla. 


 * huulipunat saatu kokeiltavaksi blogin kautta

2 kommenttia:

 1. Lumene11/9/13

  Hej Funky
  Huulipunajutut hienoja. Kiitos.
  Olispa mukava nähdä ihan punattuja huuliakin.
  Pari viivaa kämmenellä ei oikein anna mitään

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla että huulipunajutut kiinnostavat. Kuvavinkkisi täytyy ottaa harkintaan.

  VastaaPoista