23.9.2013

Ah - upea Balmuir!

Terveiset Habitaren pressipäivästä. Älkää pelästykö, en aio kirjoittaa sisustusjutuista - vaan Balmuirista, jonka osastolla suuren ihastuksen vallassa hiplailin toinen toistaan upeampia huiveja.
Oih, aikuinen nainen olisi halunnut kasmirhuivin joka värissä!

Alkuun kuitenkin pari kuvaa aiheen vierestä eli vuodevaatteista, ja vain siksi, että Balmuir-messuosasto oli poikkeuksellisen kutsuva ja hyvällä maulla toteutettu.


Ja sitten asiaan, eli huiveihin!  Mohairia, kashmiria.. ja niin ihanan tuntuisina että oksat pois. Hintoja ei ollut näkyvillä, mutta niinhän se on että laatu maksaa. Tämän tähdenlennon lailla menestyneen liminkalaisen perheyrityksen luksusmerkkiä Balmuiria myy esim. Stockmann.

Tietoa Balmuirista ja tuotteista KLIK
Balmuir Stockmannilla KLIK

ps. Rakas Joulupukki, olen ollut tosi tosi kilttinä ja tykkään harmaasta ... ;-)

5 kommenttia:

 1. Kyllä sisustamisestakin saa kirjoittaa! Täällä ainankin yksi lukija joka diggaa niistäkin jutuista :)

  Ah, mitä huiveja. Mäkin haluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Ja joo, noiden huivien tuntuma oli jotain upeata! Voi vain kuvitella miten suloisesti ne myös lämmittävät. Aito kasmir - ihanaa!

   Sisustuksesta voisi tietysti kirjoittaa vaikka kuinka, mutta aikeenani on pysytellä edes suurin piirtein kynnet, kauneus, tyyli ja tuunaus -linjoilla :-)

   Poista
 2. Aivan ihania huiveja! Siis itse en oikeastaan edes käytä huiveja, mutta kyllä niitä pitää silti kaapissa olla? :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinusta :-). Huiveja pitää ehdottomasti olla ja mikä olisikaan parempi huivimateriaali kuin hieno ohut villa..tai silkki. Tunnustan että minulla jonkinlainen isompi huivi aina mukana, jos ei hartioille kietaistuna niin ainakin käsväskyssä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi25/12/16

  Sain joululahjaksi Balmuirin tursokki huivin. Harmittaa. Onneksi sen saa (mies) palauttaa...

  VastaaPoista