25.9.2013

Aikuinen nainen testaa: Lumene Complete Rewind

Kesällä aikuinen nainen on mennyt ihonhoidossa siitä mistä aita on matalin eli laiskotellut, mutta näin syksyn tullen tuntuu että iho kaipaa kuorintaa, kosteutusta, voidetta, seerumia... ja hoivaa. Olenkin tehnyt ryhtiliikkeen ja päättänyt huolehtia ihostani paremmin. Käytännössä se tarkoittaa veden juomisen tärkeyden muistamista ( kaunis vesikarahvi työpöydälläni ahkerassa käytössä ) ja putsauksen lisäksi parempia aikuiselle iholle suunniteltuja hoitotuotteita.

Lumenella on useita tarkoitukseen sopivia innovatiivisia juttuja, nyt kokeilussa on tyrnistä voimia saavasta Complete Rewind* -sarjasta yövoide, silmänympärysvoide ja tehoöljy.
Näin Lumenen sivuilla:

 "Uusi Lumene Complete Rewind -ihonhoitosarja auttaa palauttamaan ihosi nuorekkuuden silottaen ryppyjä, parantaen ihon kimmoisuutta ja selkeyttäen kasvojen piirteitä. Käänteentekevä anti-glykaatio -teknologia suojaa ihoasi huonoilta sokereilta, jotka kiihdyttävät ihon ikääntymistä. Näitä huonoja sokereita kertyy sokeripitoisesta ruokavaliosta. Anti-glykaatio -teknologia auttaa estämään sokereiden negatiivisen vaikutuksen ihon kuntoon. Anti-glykaatio -teknologia muodostuu suomalaisesta tyrnistä, peptideistä ja antiglykaatioyhdisteestä.

•Antioksidanttirikas suomalainen tyrniöljy ravitsee ihoa ja aktivoi sen uudistumista.
•Peptidit auttavat kiinteyttämään ja silottamaan ihoa edistämällä ihon kollageenin tuotantoa.
•Anti-glykaatio -yhdiste parantaa ihon kimmoisuutta suojaamalla ihon rakenneproteiineja.

Koe nuorekkaampi, kimmoisampi ja kauniimpi iho Lumene Complete Rewind -sarjan tuotteiden avulla. Uudesta Complete Rewind -sarjasta löydät Syväkorjaavan Päivävoiteen SK 15, Yövoiteen, Silmänympärysvoiteen, Kaksivaikutteisen Tehohoidon Rypyille, Uudistavan Tehoöljyn, ja Syväkorjaavan Retinol Yövoiteen."

Täysin uudenlainen tuote minulle on tuo Uudistava Tehoöljy - kiinnostavaa! Muutaman päivän kuluttua kerron siitä lisää...

Onko kokemuksia Complete Rewind -sarjasta tai tuollaisista kauneusöljyistä yleensä?

* tuotteet saatu testiin blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä supertehokkailta. Voistkos mitenkään katsoa onko niissä hajusteita? Yritin lumenen sivuilta katsoa, mutten löytänyt tietoa. Mua niiiiin tympäsee, kun tää mun naamataulu on niin herkkä eikä siedä mitään parfyymiä. Alkaa kyllästyttää nuo ainaiset apteekin eucerinit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maati, kiva kuulla sinusta! Tarkistin asian: silmänympärysvoide-ei väriä,ei tuoksua, ei parabeeneja. Yövoide ja hoitoöljy: ei värejä, ei parabeeneja...mutta molemmissa tuoksua kyllä. Harmi...

   Poista
  2. Voihan pentele! Mun puolesta sais olla väriä tai vaikka parabeeneja, jos ei olis noita hajuja. Niin, tai toisaalta. Mä voisin alkaa käyttää näitä tuoksutettuja voiteita ja kukaan ei huomais yhtäkään ryppyä pärstässäni. Menen nimittäin aika nopeaa punaisen kirjavaksi ja rupisen karheaksi ;-)

   Poista
  3. Oh no - eipä kuulosta mukavalta karheus, ruvet ja muu :-(.

   Kävin kurkkimassa Lumenen sivut vielä ja huomasin että sellaisessa sarjassa kuin Sensitive Touch ei ole tuoksua. ps. sinulla muuten aina ihan mahtavia kynsiä! Ihailen.

   Poista
 2. Tässä on enää vuoden päässä tuo maaginen pyöreä numero ja sen pelossa olenkin alkanut kaipaamaan omaan arsenaaliini jotain todella ihmeitä tekevää - ehkäpä tämä voisi olla sellainen. Vaan olen kuitenkin miettinyt mitä korjaavia / silottavia / uudistavia tuotteita sitä kehtaa ostaa ja käyttää - ettei mene överiksi se touhu.

  Niitä on kuitenkin niiiiin paljon ja kaikki eri ikäryhmillekin suunnattu - mitä ei muuten mielestäni painoteta tarpeeksi mainonnassa. Että kuka "saa" käyttää ja mitäkin.

  VastaaPoista
 3. Vai sellainen luku tulossa, no worries! Kaikkea kehtaa, mutta onko tarvetta... Tutkailin näitä tarkemmin ja pakkauksen selyksessä pienellä kiva ikäsuositusjana jossa väri alkaa vaaleana n 41 ikävuoden kohdalta ja asteittain tummenee kuusikymppiseen.

  Värin tummuus merkkaa siis käyttösuosituksen vahvuutta :-)

  VastaaPoista