7.9.2013

Aikuinen nainen ja Rallikynnet - My Matte Gray and Frosty White nails

Jostain iski inspiraatio laitella tummanharmaa-valkoiset kynnet. Aikamoiset (ja ehkä jo liian pitkätkin - pitäisi leikata...), mutta yksivärisen asun kanssa hauskat. Mattaharmaa yhdistettynä pieniä hopeahippusia sisältävään hohtavaan valkoiseen lakkaan ja lopuksi vielä dotting toolilla pilkkurivistöt peukaloihin.

Too much?


Kuvassa näkyvä Golden Rose matte -lakka on muuten yksi suosikeistani, peittää hienosti ja jotenkin tuo mattapinta puhuttelee. Voisi varmaan hankkia päällyslakan mattana ihan kokeilumielessä.

Oletko löytänyt hyvän kirkkaan mattalakan? Suosituksia otetaan ilolla vastaan..


4 kommenttia:

 1. Ihan mageet, mutta minä tykkäänkin aina tällaisista rohkeista vedoista :D

  Mulla ei ole itselläni yhtäkään mattalakkaa, en vaan jotenkin niitä näe omalla kynnelläni. Tykkään itsellä kiiltävistä kynsistä, melkein mitä kiiltävämmät sen parempi!

  Mutta hui, sulla on tosi pitkät kynnet! Hiukan kateellisenakin niitä katselen, kun omat on muuton ja rempan jäljiltä nysät....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :-). Mattalakka oli iloinen yllätys ja mukavaa vaihtelua koska kiiltävistä yleensä tykkään minäkin.

   Ja kynsien pituus alkaa olla ehdottomasti liikaa...tänään olisi tarkoitus lyhentää.

   Poista
 2. Pylykkeröinen11/9/13

  Heips
  Mageet on kynnet. Hienot, pitkät, kauniit...
  Miksei vaihteluna ralli-lookissakin.
  Älä lyhennä kynsiä...
  Mites muu meikkaus. Huulet mustat vai hopeat?
  Hopeiset voisi olla tyylikkäät.
  Ja hopeinen tai miksei mustakin kiiltävä tiukka mekko.
  Tyhmänä maalaisena ihmettelen noita kynnen alaosan puiolipyöreitä meikkaamattomia kohtia. Miksi ihmeessä. Ei täällä maalla kukaan ole tajunnut tehdä noin.
  Hienot sivut ja kauniit kynnet.
  Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista. Ns puolikuumanikyyri oli sellainen hetken mielijohde ja vähän vaihtelua tavalliseen koko kynnen lakkaukseen. Huulipuna yleensä jotain punaisen suuntaista, musta jääköön asuihin tai kynsilakkoihin.

   Poista