12.9.2018

Uuusi tuttavuus Nordic Girl! By Lumene


Nordic Girl! on Lumenen erityisesti nuorille suunnattu tuoteperhe, josta löytyy sekä ihonhoitolinjaa että meikkipuolta. Sarjan valkoinen ja mukavan pelkistetty ulkonäkö miellyttää ja hinnat ovat maltilliset. Kokeilussa herkän pastellinen Nordic Girl! By Lumene Nail Styler* -kynsilakka.Ulkona luonnon valossa tämä lakka toi mieleen alkukesän ja ah - ihanat tuoksuvat syreenit.

Lakan peittävyys yleensä riippunee sävystä, tämä vaalea väri nro 15 vaati kolme ohutta kerrosta. Kuivumisaika nopsa ja kestävyys hyvää keskivertoa. Lakkapullon pieni 4,5 ml koko miellyttää. Tuote on vegaaninen ja hinta ostopaikasta riippuen n. 4,50e.

Kynteni olivat taas hujahtaneet ylipitkiksi joten viilaushommiin, hus. Tässä vielä kuva lyhennetyistä eli hieman asiallisemmista versioista: Onko sinulla kokemuksia Nordic Girl! -sarjasta?
Onko sinulla kokemuksia Nordic Girl! -sarjasta?

* lehdistönäyte

4 kommenttia:

 1. Nätti sävy kynsissä<3 Nordic Girlin tuotteita en ole käyttänyt vielä yhtäkään. Vaikka yleensä hinkuan myös edullisten nuorisosarjojen meikkejä, niin jostain syystä Nordic Girl ei oikein puhuttele tätä tyttöä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, mistä mahtaa johtua? Meillä kun monesti aika samanlaiset kiinnostuksen kohteen :)

   Poista
 2. Hei !. En ole kokeillut, ihan uusi tuttavuus. Vaalea sävy nro 15 näyttää hyvältä, sopisi työkäyttöön, ei ole liian räikeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, herkkä pastellinen ja moneen sopiva väri tämä. Kiitos kommentista ja terkkuja!

   Poista