7.9.2018

Myssyilta mummojen johdolla ja muuta mukavaa - Helsinki Design Week

Helsinki Design Week järjestetään 6.-16.9.2018 ja tarjolla on monenlaista kivaa. Tässä pari mukavan kuuloista menovinkkiä:


Myssyilta mummojen johdolla:
Myssy X TRE – Crafts with the Grannies
10.9. 17-19 ja 15.9. 10-14, World Of TRE, osoitteessa Mikonkatu 6 Helsinki
Maanantaina 10.9 TRE ja Myssyfarmi isännöivät Myssy-neulontailtaa. Tule kutomaan ikioma Myssysi yhdessä hurmaavien Myssymummojen kanssa! Jos osaat edes neulomisen perusteet, Myssy on hyvinkin tehtävissä mummojen opastuksella.

Lauantaina 15.9 Myssyfarmi ja TRE järjestävät yhdessä Tupsutyöpajan perheille. Tule askartelemaan oma tupsusi tai vaikka mätsäävät tupsut koko perheelle.

Marimekko second hand pop-up:
Marimekko x WST Second Hand Pop-Up Shop
Helsinki Design Week:in ajan Marimekon Forumin myymälässä on WST:n second hand muodin pop-up tapahtuma, jossa on mahdollisuus tehdä löytöjä Marimekon menneistä ja uusimmista mallistoista, sekä ihastua vuosikymmenten takaisiin vintage-aarteisiin. Uusia tuotteita lisätään valikoimaan joka päivä.
 
Suomalaista osaamista, muotia ja muotoilua:
Paloni Pop Up
30.9. asti osoitteessa Eteläesplanadi 4 Helsinki
Kotimaisuudella, eettisyydellä ja kaupungista toiseen matkaavilla pop up -myymälöillään erottuva Paloni on koonnut kattavan valikoiman suomalaista muotia ja muotoilua elo-syyskuuksi aivan Helsingin ytimeen. Pop-up -liiketila on osa kotimaista osaamista esittelevää CraftCorneria, josta löytyvät myös Taito Shop ja muotoilijoiden kollektiivi Unionin 26.

Hyvää viikonloppua, toivotaan että kaunis syyssää hellii!

Lisää tietoa Helsinki Design Week KLIK

2 kommenttia: