27.2.2018

Korut esiin ja vinkki: #kenkantaakalevalaa

Voi koruhulluus ja ihanat hopeat! Olen ollut Kalevala Koru –fani pikkutytöstä lähtien. Mummolla oli niitä, äidillä oli niitä, tädeilläni on ja sisarillani myös. Hopea on aina ollut materiaalini ja Kalevala Koruissa on jotain maagista. Niitä on ilo kantaa, ne kestävät aikaa loistavasti ja tuovat terveisiä historiasta.

Tässä muutamia pitkäaikaisia suosikkejani:


ps. Huomenna Kalevalan päivänä 28.2 Kalevala Korun myymälässä Helsingissä rakennetaan kuvakollaasia tämän päivän suomalaisesta naisesta.

Kuvaus Espan myymälässä klo 12-18, pikameikkejä sekä klassikkokorustailausta - olispa ollut mahtavaa ehtiä paikalle! Kuvakollaasi julkaistaan naistenpäivänä 8.3 Kampin kauppakeskuksen ulkonäytöllä ja Kalevala Korun kanavissa. Osallistua voi myös jakamalla kuvan itsestään Instagamissa aihetunnisteella #kenkantaakalevalaa , arvontavoittona on 100e lahjakortti.

Myymälän osoite:
Pohjoisesplanadi 25-27

10 kommenttia:

 1. Muistankin nähneeni sinulla tuon leveän sormuksen. Hopea on myös minun juttuni, siitä olen aina pitänyt.
  Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistat aivan oikein, sormus on tosi vanha ja rakas - ja käytän sitä usein. Terkkuja <3

   Poista
 2. Kuinka sattuikaan! Juuri tänään siivotessani korupöytääni asettelin Kalevala korut esille :) En muistanut Kalevalan päivää ollenkaan. Huomiselle taitaa olla ig-kuvaus juttuja, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kivan kuvan olitkin tänään laittanut.

   Poista
 3. Kalevala-korut ovat ihania :) Taisin viime vuonna tehdästä niistä tänne postauksenkin. Tuosta sormuksesta muistan aina sinut!

  VastaaPoista
 4. Mun mummulla oli tuollainen leveä Kalevala-sormus ja ai, että mua kiehtoi se valtavasti. Ihan spesiaalisormus<3 Pitääpä käydä hiplailemassa jossain välissä Espan myymälässä. Hyvä, kun "tuli puheeksi";)

  VastaaPoista
 5. Olen saanut myös 40-vuotislahjaksi Vanamoketjun ja se on ollut kyllä suosikkini:) Muitapa ei olekaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanamot herkän kauniita, tykkään kovin myös sarjan korviksista ja haaveilen sormuksesta.

   Poista