21.2.2018

Kaipausta ja tuunailua: teemana vehreän vihreä

Jostain kummallisesta syystä kynsilakkalaatikossani on pitkään ollut iso vihreävajaus. En tarkoita pastelliminttua tai muuta kevyesti vihertävää, enkä myöskään tujua tummaa - ihan tietynlainen vehreän vihreä on mielessä.

Kone Helsingin Duo Crome DC02-lakka oli jo pidempään ollut poistolistallani, koska sen keltainen vihvahdus ei miellyttänyt silmääni. Ja hups, vihreän kaipuussani keksin sekoittaa Duo-lakkaan hippusen alekorista hiljan ostamaani tymäkkää H&M Wildwood vihreää.


Ja kas, tällainen tuli omasta viher-sekoituksestani. Ei paha? Vihreän kaveriksi laitoin vanhaa suosikkiani; Kone Helsinki mustaa, glittersävy GL10 ( edullinen ja hyvä, jo toinen pullo menossa, merkkiä myy esim. Tokmanni ).

Duo-lakka näköjään muuttaa väriä valaistuksen mukaan, jännä tapaus. Mukava juttu kuitenkin että saatiin uusi elämä ja käyttöä tälle hylkylakalle. Kierrätystä ja tuunailua :-)

Oletko vihreän kynsilakan ystävä ja jos, niin mikä on suosikkilakkasi?

4 kommenttia:

 1. Kesällä olen vihreää käyttänyt kynsissä, sellaista mintunvihreää. Mukavaa pakkaspäivää sinulle ❤️

  VastaaPoista
 2. Hyvin tuunattu tuo Duo :) Rakastan vihreitä lakkoja ja kevään lähestyessä niille alkaakin löytyä paljon käyttöä ;) China Glazen Running in Circles ja Nubarin Reclaim ovat kestosuosikkejani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Täytyypä heti kurkistaa nuo suosikkisi! Vihreä siitäkin hyvä kynsilakkaväri ettei se sodi huulipunasävyn kanssa, minulla kun punaisten kanssa tuota höpsöä probleemia aina joskus.

   Poista