13.10.2017

DUST + CREAM ja muita Hanian houkutuksia

Mikä olisikaan parempi pelastus sateiseen lomapäivään Kreetalla kuin piipahdus kosmetiikka- ja laukkukaupoilla ;-). Laukkujen lisäksi Hanian ostoskaduilla ihastelin hauskoja laukkukoristeita; on kimallusta, on pandaa ja on mikkiä. Hinta näille söpöille houkutuksille muistaakseni 12e kpl.


Käväisin myös kätevästi Hanian keskikaupungilla sijaisevassa tutussa DUST + CREAM - liikkeessä, jossa tuoksuja, voiteita, meikkejä ja tarvikkeita.

Naamiot ja seerumit näyttivät erityisen kiinnostavilta. Mutta niinhän siinä taas kävi että kynsilakkahulluus vei voiton, vaikka ei kai pitäisi ;-)


Ja tässä pikku ostokseni...


Olivatko aivan hullut värivalinnat?

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram


8 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanuuksia<3 Tuollainen lakkapullonäkymä piristää kummasti ihan ruudun takaakin katseltuna. Väriä elämään tänne sateen keskelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä ja kova oli kiusaus ostaa lakkoja koko kasa. No, onneksi selvittiin sentään vain kolmella. Iloista viikonvaihdetta sinulle!

   Poista
 2. Ihana värivalikoima lakoissa. Ja sinun valitsemasi värit käy sopivasti tulevaan pikkujoulu- ja joulunaikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio :-)
   En ostaessani ollut jouluajatuksissa, mutta kultaa ja havunvihreää tosiaan.

   Poista
 3. Ei ollut hullut värit, värien kanssa on kiva leikitellä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä lakkalaatikossani on vajaus vihreistä ja yllättäen kultasävyt näyttävät vaihtelun vuoksi kivoilta, vaikka hopean ystävä yleensä olenkin. Hyvää vkl Outi!

   Poista
 4. Melkoinen "naisten karkkikauppa" ❤ Kaikkea ihanaa vaikka kuinka paljon ja nuo kimallettakin sisältävät tuoksut. Lakat ovat nappi valinta, hyvä sinä!

  VastaaPoista
 5. Ihana vihreä kynsilakka!!!

  VastaaPoista