24.10.2017

Messutunnelmia ja poimintoja osa 1 #iloveme2017Niin on iloveme2017 -messut vietetty ja kivaa oli! Kuuleman mukaan tämä kauneus-terveys-muoti- koru&kello ja luonnollisesti -kokonaisuus keräsi viikonloppuna Helsingin Messukeskukseen 58 000 kävijää. Mahtava luku - onnittelut järjestäjille!

Tässä tunnelmia ja poimintoja:  

I love Fashion -näytös oli kiinnostavaa katsottavaa ja sopiva jalkojen lepuutteluhetki messupäivän lomaan. Esimerkiksi Jukka Rintalan puvut, niin upeita! Aikaisemmin näytöksistä vastanneen Teri Niitin poismeno tuntui kuitenkin tietynlaisena vaisuutena ja voitaisiinko sanoa että terä puuttui. Kaunista kyllä ja joo, mutta näytöksessä ei varsinaista wau-efektiä. Jos pikkuisen saisi marista, niin näytöksen taustakuvissa olisi parantamisen varaa. Hieman seksistinen ja pölyttynyt maku jäi esim. hikisen ihon lähikuvista tai uikkarin/bikinialaosan takaosan kohentamiskuvista.


Doris & Duke: Koruja, laukkuja, pussukoita,vintagea ja paljon muuta. Täytyypä käydä kurkkaamassa kivijalkaliike Porvoossa.
 

Persoonallisia heijastimia mm. Annina Eleanooralta, Little bit designiltä ja Humbugilta. 
 
Korut kummasti aina vetävät minua puoleensa. Harakka mikä harakka ;-) Mielenkiintoiset Palapala-korut on valmistettu silmälasisankojen ylijäämämateriaalista - loistoidea! Rae factoryn ketut niin söpöjä ja Little bit designin osastolla paljon ilahduttavia juttuja.Yllättäen bongasin koruja myös I love Fashion -näytöksessä: esimerkiksi näitä keveitä ja näyttäviä Via Minnet -korvakoruja ( kuvassa alaoikealla).Voi ihana, ihana Jukka Rintala <3!

Tässä muutamat helposti löytyneet linkit:

Humbugi

Palapala
Via Minnet 
Jukka Rintala

 Käivtkö messuilemassa ja jos, niin teitkö löytöjä?

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

4 kommenttia:

 1. Mä olen ihan hurahtanut noihin Via Minnetin nahkakoruihin, voitin yhdet aikoinaan arvonnassa ja sen jälkeen se on ollut menoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat ja keveys on hyvä juttu myös.

   Poista
 2. Minä taas nautin kovasti muotishowsta, mutta eipä minulla ollutkaan mitään mihin verrata :) Tosin se taustakuva mietitytti myös minua ja tytärtänikin.
  Jukka Rintalalla 10+ pistettä upeista luomuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista ja kivaa katsottavaa, mutta tosiaan, jotain puuttui. Muistelen että aikaisemmassa näytöksessä oli hieno meriteema joka ilmeni upeissa taustoissa ja jopa vesielemenntinä lavalla. Myös musiikit olivat tällä kertaa hieman vaisut Annan esitystä lukuun ottamatta.
   Ihanaa kun vietätte tuollaista yhteistä äiti-tytär-aikaa <3

   Poista