HK:n jouluherkkuihin kuuluu tietenkin kinkku, joka tällä kertaa kuorrutettiin liekittämällä. Alla HKScanin tuotekehityskokki Sami Lamminaho näyttää mallia.
Ihania olivat kaikki maisteltavat ruoat. Lautasella kinkun lisäksi herkkutatti- ja omenatäytteistä porsaan sisäfileetä, HK Maakarit Joulumakkaraa, punajuurisinappia, Bistro -bataatti-inkivääripaistosta ja aivan superhyvää -punajuuri-vuohenjuustopaistosta. Molemmat paistokset ovat kauden uutuuksia ja ihastuin niiden makuihin heti. Puolukkasinappi - herkullinen ja hauska yllätys sekin. Kuvassa alaoikealla rosollin "päivitetty versio" eli punajuurimousse, suolakurkkua ja paahdettua pekonia.
Jäkiruoaksi banaani-pekonikakkua ja haudutettua teetä. Kyllä, pekonia! Kenties erikoinen aines kakkuun - mutta ah, niin hyvää!
Tässä vielä Samin mainion puolukkasinapin resepti:
- 1 dl puolukkasurvosta
- 1/2 dl sokeria
- 1 dl majoneesia
- 2 rkl Dijon-sinappia
Kiitos kutsusta HKScan ja Helsingin Kaupunginteatteri.
Kaikki näyttää aina niin hyvältä kun aurinko paistaa :) Upea tila!
VastaaPoistaIhanaa viikkoa sinulle ❤️
Totta, auriningonvaloa saisi mielellään olla useamminkin 🍁😎
PoistaMä kyllä odotan, että pääsee syömään kinkkua. :p
VastaaPoistaKyllä, ja kinkun lisäksi laatikot - nams😘!
PoistaOi kun näytti hyvältä!Nam😊
VastaaPoistaOi joi, tuo rosollin päivitetty versio vois olla maukasta. Ja tuo kakku :) Tykkään kyllä melkein kaikesta missä on pekonia :)
VastaaPoista