6.10.2016

Tuoksuajatuksia, salamaihastuminen ja tyylikkäät nudet

Tuoksujen maailma on mutkikas ja niin kiehtova. Joskus tekee mieli suihkaista kevyttä ja raikasta tuoksua, joskus valkoiset kukat kutsuvat tai pieni itäsille maille vivahtava mausteinen pisara miellyttää. Jokin tuoksu ei puhuttele ollenkaan ja toinen taas on rakkautta ensi nuuhkaisulla.

Syys-lokakuun vaihteessa lanseerattu Avon LIFE for Her -tuoksu kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan; nuuhkaisin ja heti tykästyin kovin. Täysosuma!  Kenzo Takada on Avonin kanssa luonut tämän ihastuttavan kukkaistuoksun jossa mm. kurjenmiekkaa, lumpeen kukkaa, pionia, patsulia, orvokin ja kirsikankukan sävyjä.

Joskus mietin että mikä saa minut ihastumaan tiettyyn tuoksuun ja minkälainen vaikutus on esimerkiksi pakkauksella/pullolla.

Visuaalisena ihmisenä arvostan kaunista pakkausta. Tuoksuissa sellainen voi olla vaikkapa itämaisen koristeellinen, kekseliäs tai modernin pelkistetty. Avon Life -pullon juju on kaunis yksityiskohta, kristallimaisena hohtava tähden mallinen korkki.

Avon Life for Her edp 50ml hinta n. 40e.

ps. näitä en ehtinyt vielä kokeilla, mutta oioi - hyviltä näyttävät:
Avonin sivuille KLIK
Wikipedia Kenzo Takadasta KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram


*tuoksu ja lakat lehdistönäytteitä

6 kommenttia:

 1. Tuo Avonin tuoksun pullo on upea <3
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja itse tuoksu myös! Auringonpaistetta sinulle Outi.

   Poista
 2. Avonin tuoksupullo on kyllä upea! <3

  VastaaPoista
 3. Odotan siun tuomiota BB lakoista, sillä olen kuullut vain huonoa; Värjää kynnet, raidoittuu, ei levity kunnolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, kuulostaapas hurjalta. Täytyy kokeilla, pidä peukkuja ettei ainakaan värjäisi sillä sellaisesta en kyllä yhtään tykkää...

   Poista