20.10.2016

Aira, Emma, kädet, kynnet ja tuhti tujaus inkivääriä

Flunssakausi avattu - jihuu! No oikeasti ei kyllä kivaa ollenkaan, mutta minkäs teet. Ääni lähti, kuume nousi ja kyytipoikana saapuivat vielä yskä & nuha. Kokonainen päivä meni nukkuessa. Toinenkin päivä sängyssä, mutta kirjan ja melko pahanmakuisen, mutta hyvää tekevän inkivääriteen parissa.

Uskomaton Aira Samulin olikin tuhti kirja, 524 sivua. Helppolukuista tekstiä ja Airan elämässä kiinnostavia käänteitä riittää. Oletko kuullut tanssiryhmä Rytmikkäistä, Pukevasta, Kestilästä, Vestiosta, Tii Heilimöstä, Ekku Peltomäestä tai muotitalo Dioriinasta? Mukava oli fiilistellä myös vanhojen kuvien äärellä: oi 80-luvun hiuspehkoja ja 70-luvun haalariasuja :-)


Toinen kirjani, jota vasta aloittelin, on amerikkalaisen Emma Seppälän ( tutkimusjohtaja ja tohtorisnainen joka puhuu ranskaa, saksaa, englantia, espanjaaa ja mandariinikiinaa! ) Elä onnellisemmin. Lajina on minulle vieraampi ns. self help -kirjallisuustyyppi, mutta tutkitaan - ties vaikka oppisin uutta.

Kirjojen ja inkivääriteen lisäksi lohtua toi myös pieni kynsi- ja käsihoito. Hyvää kynsinauhavoidetta, lasiviila ja ihanalle tuoksuvaa käsirasvaa.

Oletko säästynyt syysflunssalta ja aiotko ottaa flunssarokotteen?

3 kommenttia:

 1. En ole säästynyt, sairastin kolme flunssaa peräkkäin ja viimeiseen sain jo tupla antibiootit.
  Pikaista paranemista sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Outi, huono tuuri ollut kyllä sinulla. Toivottavasti nyt koko talven ja kevään flussakiintiö on noilla kuitattu ja terveenä saat olla jatkossa.

   Poista
 2. Olen aina ihaillut Airaa joten tuon kirjan haluan kyllä lukea! Olen viime talvena Airan kanssa yhdessä tilaisuudessa samaan aikaan enkä olisi hevin uskonut, että minihameessa, lierihatussa, kynsikkäissä ja Minna Parikan Pupu-tossuissa touhuava energiapakkaus on 89v. Huh huh....tuohon on pyrittävä itsekin!

  VastaaPoista