7.6.2016

Katu-uskottavat mutakynnet ja ihana Phytomer


Anna-lehti on yksi pitkäaikaisista suosikeistani ja arvatenkin luen tarkkaan kaiken kauneuteen liittyvän. Annasta bongasin pikku jutun jossa yllätyksekseni povattiin tähän kesään maanläheisiä mudan, graniitin ja saven sävyjä myös kynsille. Olalaa!

Viimeaikaset lakkasuosikkini ovat olleet kaikkea muuta kuin maanläheisiä. On ollut korallia, pinkkiä, oranssia, mintunvihreää ja vaaleansinistä - siis kirkkaita perinteisiä kesävärejä. Täytyykin rohkeasti tarttua Annan vinkkiin ja kokeilla aivan toisenlaista värimaailmaa. Pikkuisen jäin kyllä miettimään suositeltuja rispaantuneita reunoja ja kärjistä rapisseita lakkoja ...iiks, ehkei sentään  ;-D

Lopuksi vielä muistutus: älä unohda käsirasvaa! Ainakin minulla kädet ovat kesällä kovilla; puutarhahommat ja kaikenlainen puunaaminen, oi oi. Käsirasvoja on käytössäni vähintään kolme, edullinen perusrasva keittiössä & työpöydän laatikossa ja yötä varten erityiskosteuttava voide, tällä kertaa aivan ihana Phytomer Oléocréme *.Nopsaan imeytyvä Phytomer-käsivoide sisältää mekabuöljyä jonka luvataan vahvistavan solukoheesiota ja epidermaalista-dermaalista liitosta ehkäisten veden haihtumista. Hyväntuoksuisen voiteen suolayrttiöljy lisää veden ja urean kulkeutumista ja varastoitumista epidermiksessä vahvistaen samalla lipidisuojaa.

Phytomer-sarjaa myy esimerkiksi Spashop.fi 

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*lehdistönäyte, PR sample 

4 kommenttia:

 1. Toi Phytomerin käsivoide on ihanaa, kiva, että maanläheiset värit ovat in, sillä ne ovat klassisen punaisen lisäksi omia suosikkejani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, erinomainen käsivoide. Tylsästi olen kai tottunut ajattelemaan tummemmat lakkasävyt syksyyn ja talveen. Täytynee hypätä pois ladulta 😋

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta käsivoiteelta.
  Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Aamulla satoi mutta iltapäivällä jo aurinkoa, tosin napakoilla tuulenpuuskilla höystettynä. Toivotaan ettei ennustettu myrsky iske.

   Poista