16.6.2016

Patseerausta, vähäpukeisia miehiä ja uutta kesäistä Helsinkiä vetten päällä

Keskustassa olleen palaverini jälkeen piipahdin katsomassa Helsingin uutta biletys- ja patseerauspaikkaa Hernesaaren Rantaa. Tai no joo, taisi Sedu Koskisen paikka olla olemassa jo viime kesänä, mutta reilusti pienempänä. Aika huikea viihtymiskeidas tuo näkyi olevan!Merelliset maisemat ovat minulle upeinta antia ja kivoja olivat myös saunajutut, muun muassa tämä musta saunakaunotar. Alla olevasta iloisen keltaisesta Champanja-autosta vasemmalle näkyvät herrat olivat saunomassa ja uimassa, ei varmaan hullumpi tapa viettää aurinkoista iltapäivää :-)
Kovin tyhjää oli varhaisesta alkuillasta, mutta voi vain kuvitella hulinaa ja meininkiä paikassa viikonloppuiltaisin. Jännä myös ajatella minkälaista täällä oli hetki sitten; täyttömaa-aluetta, merta ja karua tuulista siirtolohkarerantaa siinä teollisuustilojen, helikopterikentän ja talvisen lumenkaatopaikan kupeessa.

Onko sinulla kokemuksia Hernesaaren Rannasta? 

Lisää kuvia ja tietoa paikasta Hernesaaren Ranta KLIK


8 kommenttia:

 1. En ole vielä käynyt tuolla Hernesaaressa, tytär kehui paikan ulkonäköä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella! Ollapa vielä parikymppinen ;-)

   Poista
 2. En ole käynyt, ehkä joku kesäilta voisi ottaa kohteeksi. :)

  VastaaPoista
 3. Tutun näköisiä maisemia. Juuri kävin tästä yhtenä päivänä samoilla hoodeilla :) Jännää miten ennen niin rähjäinen Hernesaarenranta on muuttunut nopeasti viihdekeskukseksi. Alue uuden Löyly saunan ja tämän Sedun paikan välillä tosin on vielä vähän nuhjuinen mutta kehittyy varmaan vielä. Kiva, että kaupunkikuvaan tulee uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen - uutta kivaa Helsinkiä ja varsinkin ranta-alueiden haltuunottoa. Kannatetaan!

   Poista
 4. Ahaa, tältä se siis näyttää:) Olen menossa tuonne ensi viikolla! Hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups - toivotaan aurinkoista päivää reissullesi!

   Poista