12.4.2014

Persikkainen pikamanikyyri ystävättärelle -Lovely IsaDora Sugar Nails Peach Nectar

Erinomainen tekstuurilakkasarja IsaDora Sugar Crush  -jota aikuinen nainen fanittaa- on täydentynyt heleän keväisillä herkkuväreillä. On vaalea keltainen, pehmeä persikka, hento vihreä, vaaleanpunainen ja pastellilila. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi persikka...

Aina niin tyylikäs ja kaunis ystävättäreni valitteli rispaantuneita kynsiään, kuinka ei ole kiireiltään ehtinyt niitä ollenkaan hoitaa. Kahvikupposen äärellä sitten tein häenlle pikamanikyyrin tuolla Isadoran ihanaisella sokeripersikalla, siis Sugar Nails* -sarjan Peach Nectar -sävyllä - helppoa ja hauskaa!


Kynsisaksilla nirhityt kynnet muotoilin kevyesti lasiviilalla, kolme ohutta kerrosta sokeripersikkaa ja kynsinauhoille hoitavaa IsaDoran öljyä. Valmista tuli ja aika nättiäkin, vai mitä :-) Aikuinen nainen ainakin tykkää. Tuntuu että persikansävy imartelee, iho näyttää kevyesti ruskettuneelta ja terveeltä.

Kameran akku oli simahtanut, pahoittelen kännykuvien laatua..


Kiitos kynsimallilleni!
ps. Minna - nyt aluslakka-, kynsiviila- ja kynsinauhaöljyostoksille hophop.. :-)


* IsaDorat saatu testiin blogin kautta, PR sample

4 kommenttia:

 1. Minna12/4/14

  Kiitos sinulle ihanainen kauniista lakkauksesta ja neuvoista! Työkavereiden mukaan kädet näyttivät mukavan ruskettuneilta tämän lakan kanssa. Lupaan seuraavalla tapaamisellamme olla jo ainakin kynsinauhaöljyn ja kynsiviilan omistaja. Keskustellaan seuraavaksi siitä kasvojen kuorintavoiteesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, tosi mukava kuulla että lakkauksesta oli iloa! Maltillinen ja naisellinen persikkasävy sopikin mielestäni sinulle tosi hyvin. Ja hih, jutellaan vaan kasvojen kuorintavoiteesta.

   Rentouttavaa viikonvaihdetta ja terveisiä!

   Poista
 2. Onpa kyllä ihana, sokerinen persikka ja sopii todella hyvin ystävällesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3.
   Nätit ovat minustakin ja kivaa vaihtelua lakata muitakin kuin omia kynsiä. Jaettu ilo kaksinkertainen ilo :-)

   Poista