30.4.2014

Kosteuttavat GelSmart-geelikäsineet ja -sukat - Moisturizing Gloves and Moisturizing Booties with M-gel

Käsien ja jalkojen hoitoon keskittyvä sarjani jatkuu, nyt esittelyssä jännittävät tuotteet - nimittäin kosteuttavat, vihreältä teeltä tuoksuvat geelikäsineet ja -sukat. Näissä pehmeissä mintunvärisissä GelSmart-käsineissä ja -sukissa on ihoa hoitava ja pehmittävä geelivuori. Käytetään puhtaisiin käsiin/jalkoihin joko sellaisenaan tai lempivoiteen päällä.

Katsotaanpa ensin käsineitä:
Pehmeät, hyvän tuoksuiset ja one size fits all - eli yksi joustava koko, materiaali micro-fiber ( 95%, nylon, 5% spandex ).  Käsineet ovat yllättävän paksut, joten ne käsissä datailu tai muu puuhastelu on hieman haastavaa - suosittelen rentouttavia nokosia tai vaikkapa tv:n katsomista samalla kun kädet saavat tehohoitoa. Hyvä idea on myös mennä nukkumaan GelSmart-käsineet käsissään.Sukat, vai sanottaisiinko sukkaset kun kyseessä on tällainen varreton malli:
Paksut, pehmeät ja jalassa ihmeellisen viilentävän tunteen antavat. Sama ohje kuin käsineisiin - keskity nauttimaan, älä kävele - ja huom. ei käytettäväksi kenkien kanssa. Nukuin näillä ja korppukuivuuten taipuvaiset jalkani tykkäsivät. Valmistaja suosittelee käyttämään tuotetta vähintään kolmesti viikossa ja lupaa sukkien myös lämmittävän.


Lähikuvassa näkyy sukkien paksu geelimäinen sisäpinta.

Geelikäsineet ja -sukat voidaan varovaisesti pestä käsin ja n. 50 käyttökerran jälkeen ne suositellaan vaihdettaviksi uusiin. Sisällysluettelossa mainitaan mm. avocado, olive, canola, jojoba, grape seed and soybean oils. GelSmart-tuotteita myyvät apteekit.

Yhteenvetona voidaan sanoa että aikuinen nainen tykästyi aivan erityisesti näihin geelisukkiin; miellyttävän helppoa jalkahoitoa :-)

Valmistajan sivuille KLIK

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/5/14

  Oho, tuollasia en olekkaan ennen nähnyt. Varmaan tosi hyvät! Iloista Vappua sulle! T Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tiina ja mukavaa vapunpäivää :-). Oikeastaan olen aika ihastunut noihin geelisukkiin, niiden pitäminen on kuin pieni jalkahoito kotona. No, ehkei nyt hoito sentään, mutta mukavan tuntuinen jalkoja hellivä hetki kuitenkin. Kokeilin jopa geelisukkien päällä villasukkia - voide, geelikosteutus ja lämpöhoitoa - ei hullumpaa :-)

   Poista
 2. Mielenkiintoista :) Ovat kyllä ihan erilaiset kuin minun testaamani kosteuttavat sukat. Pitääpä tilata samaa sarjaa olevat käsineet ja verrata kuinka eroavat näihin sinun testaamiisi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista, aina kiva kuulla sinusta :-)

  Luin sukistasi ja tosiaan, aivan erilainen tuote ne. Vaan mielenkiintoisia ovat nuo Aasian ihmeet - kerran ostin sellaiset kuorintasukat ja tykkäsin.

  VastaaPoista