23.4.2014

Harmaavarpunen kohtasi keväisen keltaisen

Niin se vain on, että IsaDora Wonder Nail väri nro 771 pikku varpunen l. Little Sparrow on yksi lempilakoistani aina vain. Tällä kertaa aikuinen nainen innostui yhdistämään tuon mainion greigen eli harmaan-beigen värin keväiseen keltaiseen sekä mustavalkoisiin pilkkuihin.

Ryhdistin vaalean keltaista sokeripintaista Lemon Soda -tekstuurilakkaa kirkkaalla keltaisella ja kokeilin tuon keltaisen Acidin vaikutusta sekä tekstuurin alla että päällä ( alla taitaa olla kauniimpi ).Kynsillä nämä lakat:

 • Peukalo , etu- ja keskisormi: IsaDora Little Sparrow 771 ja kirkas päällyslakka Mavala
 • Nimetön: Mavala Acid Yellow 128 alla ja päällä IsaDora Sugar Nails Lemon Soda 131
 • Pikkurilli: Alla Sugar Nails Lemon Soda ja päällä Mavala Acid Yellow 128
 • Koristelu: ohut kerros O'Loreal Confettis -mustavalkoista hippulakkaa

* IsaDoran lakat saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Anonyymi23/4/14

  Keltaset lakat ei suosikkejani, mutta harmaan kanssa se näyttääkkin aika kivalta. Konfettilakkaa en ole muistanut käyttää vähään aikaan, täytyykin kaivaa se Helmerin kätköistä taas. tLeena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Leena. Konfettilakka minusta edelleen hauskan näköistä ja niin superhelppo tapa saada kynsille pientä ekstraa.

   Poista
 2. Nuo keltaiset kynnet ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Ilman värilakkavahvistusta vaalean keltainen sokerilakka nätti myös. Täytyykin joku kerta tässä lakkailla kynnet vain sillä :-) Terkkuja!

   Poista
 3. Oi, Little Sparrow on myös minun lemppareitani. Huippis! Kuten myös tuo Lemon Soda. :) Veikeät kynnet olet lakannut.

  Oli muuten erittäin mukava tavata ja pahoittelen, että minä menin hämilleni aluksi. Oma pää alkoi paniikissa kelaamaan kasvomuistia, eikä sieltä löytynyt aikaisempaa muistoa. Tapaan työni kautta paljon uusia ihmisiä ja siksi iskee "hätä", jos en keksi kuka on kyseessä. Lohduttavaa oli kyllä, että kasvomuistini ei ollut pettänyt, vaan en ollut sinua ennen nähnyt. Blogin nimestä kyllä heti tunnistin. :D Kiitos siis, että tuli juttelemaan, oli kiva tavata. Toivottavasti nähdään jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna! Kiitos samoin, todella mukava tavata sinut - vastasit täysin blogisi kautta muodostunutta viehättävää mielikuvaa. Aurinkoista päivää ja terkkuja :-)

   Poista