4.4.2014

Mainio Hiusopas pienille ja vähän isommillekin tytöille - ilmaiseksi

Terveisiä Glitterin kantisillasta. Glitter on saattanut profiloitua pikkutyttöjen kaupaksi, mutta kaikkea kivaa siellä myös meille vähän isommillekin tytöille :-) Suurin ihastuksen aiheeni tällä kertaa ovat erilaiset näppärät hiustarvikkeet ja tietenkin, tuo mahtava Glitterin Hiusopas!

Kauniisti toteutettu ja erinomaisia kampausvinkkejä sisältävä Hiusopas on ilmainen, joten kipinkapin noutamaan sellainen Glitter-liikkeestä jos kampaukset ja vaikkapa erilaiset nutturantekoa helpottavat pikku apuvälineet kiinnostavat.






Tarjolla söpöja ja varmasti maistuvia herkkuja. Aikuinen nainen oli kerrankin tiukkana ja vältti kiusaukset ;-)
Myymälässä tehtiin asiakkaille kampauksia.
Kukkaseppeleet hiuksiin - niin nätit!

Ja aah, tämä kreikkailaisen jumalattaren otsapanta - upea!

Hiustenlaittelijan tarvikesetti, hinta muistaakseni 11,90e


ps. hauska huomata että erilaiset kampausta piristävät hiuslisäkkeet päivitettyinä versioina tekevät paluuta; on nutturaa, poninhäntää ja jopa otsatukkalisäkkeitä. Pitäisiköhän tempaista ja kokeilla?

Glitterin sivuille KLIK

10 kommenttia:

 1. Olen ollut kolme vuotta lyhythiuksinen ja edelleen sorrun katselemaan ja hypistelemään erilaisia hiuskoristeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Eiköhän noista myös lyhythiuksisille löydy kivoja hiusjuttuja; kukkia, kampoja, pinnejä ja monenlaisia lisäkejuttuja. Rohkeasti vain kokeilemaan, jos innostaa.

   Poista
 2. Jahas, lieneekö tämä opas taas tykötarpeineen jossakin - vaikka toukokuun - Livboxissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... vaikea sanoa. Livboksista olen vain lukenut - ei siis kokemusta vielä. Mukavaa perjantaita ja terkkuja!

   Poista
 3. Samainen opus tuli jonkun lehden (Trendi?) kylkiäisenä. Katselin myöskin, että onpa kauniita kampauksia. Mikä ihme siinä onkin ettei omat käteni taivu näihin upeisiin, sileisiin kampauksiin vaan lopputulos on apuvälineistä huolimatta...noh, sanoisinko varsin huoleton ja suurpiirteinen hiusläjä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MeNaisten välissä oli Glitterin Hiusopas myös. Ja joo, vähän samaa ongelmaa täällä, materiaalia on...mutta taitoa uupuu.

   Poista
 4. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Vitsi, kiitos vinkistä. Hiusten lyhentämisen myötä tulee tuommoinen nutturalisäke ihan tarpeeseenkin. Pitää piipahtaa katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :-). Itsekin jäin miettimään jotain pientä hiuslisäkejuttua, esim sellaista lyhyttä nutturan ympärille kiedottavaa tai kampauksen joukkoon kiinnitettäviä suortuvia.

   Poista