14.2.2014

Vastarannan kiisken heleät hiekkahaaveet

Eipä tullut vaaleanpunaisia ystävänpäiväkynsiä vaan kapinalliset siniset ;-) Vaalean sininen ja vaalean sininen hopeahiukkasin ovat matkoilta ostettuja SHC-merkkisiä ( nättejä, mutta pöh -kovin hitaasti kuivuvia ), glitterlakka on Jolly Jewels nro 111 ja alemman käden pikkurillissä sekä keskisormessa IsaDora Ocean Crush* -tekstuurilakka.

Pikkurillissä tekstuurilakkaa kaksi kerrosta sellaisenaan ja keskisormessa yksi kerros tekstuuria vaaleansinisen päällä - en olisi uskonut, mutta jännästi tekstuurin väri muuttui toisen lakan päällä hieman vihertävästä kauniiksi puhtaan turkoosiksi, tai voitaisiinko sanoa taivaansiniseksi. Täytyykin joku kerta kokeilla tuota vielä valkoisen lakan päällä, kas kun on pidemmän aikaa ollut haaveissa heleät hiekkalakat...
 

Hih, aika huiketelevaista yhdistää näihin turkoosi kello - mutta muuten aikuinen nainen oli kyllä rauhallisesti perusmustassa asussa.

Kokemuksia hyvistä vaaleista hiekkalakoista, esimerkiksi valkoisesta tai hennosta rosasta? Sellaiset vielä puuttuisivat kokoelmistani, joten vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.. :-)

Niin ja tietenkin; hyvää ystävänpäivää sinulle!

* Ocean Crush -lakka saatu maahantuojalta

8 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki vaaleansiniset kynnet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja iloista ystävänpäivää sinulle!

   Poista
 2. Ihanan värisiä terveisin ikuinen farkkutyttö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Jep, sininen on aina kiva ja farkut myös.

   Poista
 3. Voi kun kauniin väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Dahlia. Ärjyä kirkkaan sinistä harvemmin minulla, mutta hennommat sinet ja turkoosi etenkin kesällä, kyllä.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen idea lakata Ocean Crush värilakan päälle :) En ole ajatellutkaan, että lakan sävy voisi muuttua noin paljon. Jos täysin valkoista hiekkalakkaa kaipailet, suosittelen OPI:n Solitaire -lakkaa, aivan ihana :) (postaukseni lakasta löydät tästä: http://nailsbyxalla.blogspot.fi/2013/07/opi-solitaire.html )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan yllätys miten väri muuttui - outo juttu koska Crushit melko paksun oloisia lakkoja. Täytyy vielä kokeilla valkoisen päällä. Kiitos vinkistä myös :-)

   Poista