17.2.2014

Pisara luksusta aamun piristykseksi - Chopard Wish

Ihana tuoksu piristää ankeampaakin aamua. Tänään aikuinen nainen ripsautti korvalliselleen pisaran ylellistä ja ehkä epäkäytännölliseen, mutta niin nättiin pulloon pakattua Chopardin Wish -tuoksua. Wish-tuoksua kuvaillaan itämaiseksi vaniljaksi netissä näin:

"Wish by Chopard is a Oriental Vanilla fragrance for women. Wish was launched in 1999. The nose behind this fragrance is Nathalie Lorson. Top notes are honeysuckle, wild strawberry, black locust, orange blossom, coconut, gooseberry, brazilian rosewood, pear, black currant and yuzu; middle notes are honey, violet, orchid, milk, heliotrope, lily-of-the-valley, jasmine, magnolia and osmanthus; base notes are sandalwood, amber, patchouli, vanilla, caramel, incense, tonka bean and toffee."


Pakkauksilla ja pullojen muotoilulla taitaa olla yllättävän suuri merkitys sekä mielikuvan että tuoksun menestyksen suhteen - ja joskus pullot ovat kuin pieniä taideteoksia. Onko sinulla muotoilusuosikkia tuoksujen maailmassa, siis parfyymipulloa jonka ulkonäkö erityisesti miellyyttää?

Chopardin sivuille KLIK


8 kommenttia:

 1. Anonyymi17/2/14

  Tuoksut on ihania! hyvältä näyttää ja kuulostaa tuo Chopard. Pulloista mun suosikkeja on YSL Paris ja katy Perryn Killer Queen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon Katy Perry -tuoksun pullon muodossa taitaa olla samantapainen idea kuin tässä Chopardissa, kaunis - mutta vaatii enemmän tilaa kuin normaali pystyssä seisova pullo. Kauniita ovat kyllä molemmat. Paris piti käydä ihan kurkkaamassa - ja joo, nättihän se.

   Poista
 2. Oijoi, olen vähän heikkona kaikkeen vaniljan tuoksuiseen ;-D. Niin leivonnassa, kahvissa kuin hajuvesissäkin! Ihailen kovasti kauniita pulloja, mutta en kyllä osaa nimetä suosikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Merja :-) Vanilja taipuu moneen ja saa veden kielelle. Wish-tuoksussa se on piilotettuna, siis vain yhtenä herkullisena ainesosana. Nuuh :-).

   Poista
 3. Ihanan muotoinen pullo! Itselle ei ole vielä muotosuosikkia löytynyt, kaikki mun pullot on "tavallisia", vaikka siis onhan ne kaikki eri lailla muotoiltuja ja värikkäitä. Pitää varmaan lähteä shoppailemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis, mutta hieman konstikas kun haluaa köllötellä kyljellään eikä seistä ryhdissä kuten muut :-)

   Poista
 4. Mullakin on Wish, mutta harmikseni se on minun ihollani hieman lyhytkestoinen. Pullo on kyllä nätti! Minusta kauniit pullot on ehdottoman iso lisäplussa, vaikka se itse tuoksu olisikin se pääpointti. Mieluummin sitä tuoksua kivasta pullosta suihkii kuin rumasta. En kylläkään osaa nyt lemppareinta mainita. Tällä hetkellä kovasti ihastusta herättää Agent Provocateurin Petale Noir-pullo.
  http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Petale-Noir-16000.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anteeksi, anteeksi viivästys Mohn, nyt vasta huomasin tämän!
   Kiitos kommentistasi ja linkistä Petaleen, kieltämättä varsin upea!

   Poista