19.2.2014

Huulipunan karkailu kuriin - aikuinen nainen meikkaa

Huulia ympäröiviin hiusjuonteisiin karkaileva puna on kauhistus, siksi huultenrajauskynä ja aikuinen nainen ovat hyviä kavereita. Sain maahantuojalta testiin IsaDora Perfect Lipliner -sävyn 29 Candy Pink, joka on nimensä mukaisesti säpäkkä pinkki. Tuksumainen väri vaatii vielä hieman totuttelua ;-), mutta ilokseni löysin kaupasta sarjan kynän myös värittömänä.
 
Ensivaikutelma IsaDoran värittömästä on oikein hyvä ja hintakin oli kohtuullinen, muistaakseni kahdeksan euron luokkaa. Väritön kynä on nimeltään Perfect Lipliner 80 Transparent Lip Fix. Tarkka rajaus tällä ennen huulipunaa, tai tarvittaessa alle vielä sipaisu ohutta puuteria - ja pysyvät punat paikoillaan.


Käytössäni on pidemän aikaa ollut sekä luumunruskehtava että väritön huultenrajauskynä. Väritön kynä on erityisen kätevä koska se sopii kaikkiin huulipunasävyihin.

Ensimmäiset loppuun käyttämäni kaksi väritöntä olivat aikoinaan Body Shopista ostettuja ja kulkivat ei niin proosallisella nimellä kuin "vahakynä". Nyt loppumaisillaan on alakuvassa näkyvä ( ja meikkipussissa nuhjaantunut ) Nivea, jota korvaamaan ostin tuon ensimmäisenä vasemmalla näkyvän IsaDora Lip Fixin.

Vasemmalta: IsaDora väritön, Rimmel rusehtava, Nivea väritön ja IsaDora pinkki*.* pinkki huultenrajauskynä saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Minä en edes tiennyt, että on värittömiä rajauskyniä. Pitää suunnistaa kauppaan. JOsko jossain vaiheessa oppisi huulipunaa laittamaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kuulla että jutuistani on hyötyä :-). Väritön huultenrajauskynä on oiva tuote ja sen kanssa voi sitten harjoitella huulipunan käyttöäkin. Huulipunissa muuten valtavasti laatu- ja koostumuseroja, läpikuultavia ja peittäviä, rasvaisia ja vähemmän rasvaisia.
   Mieltymyksiä on monia, mutta omiin suosikkeihini kuuluvat sellaiset ohuet, ei niin rasvaiset.. edullinen löytöni on Kicksin myymä Viva la Diva.

   Poista
 2. Minä käytän huulipunan pohjustukseen ja tuohon karkailuun Guerlain'in KissKiss Liplift'ä. Jo hylsykin on niin kaunis, kultainen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu ja hyväksi havaittu tuote, pikkuisen vain harmitti se että sillä taipumus muuttaa huulipunan sävyä... Kultahylsy komea :-)

   Poista