27.2.2014

Hiukset American Hustlen tapaan - aikuinen nainen ihastui

Terveiset American Hustle -elokuvan ennakkonäytöksestä. En kerro tositapaukseen perustuvan elokuvan juonesta mitään; mutta ylistän puvustusta, stailausta ja ihanaa musiikkia. Christian Bale, Amy Adams ja Jennifer Lawrence tekivät hienot roolisuoritukset, ja aivan erityisesti aikuinen nainen innostui elokuvan kampauksista - molemmilla naisilla ne olivat toinen toistaan upeampia, ah!
Elokuva tulee Suomen ensi-iltaan 7.3 ja katsokaapa minkälaisen muodonmuutoksen on itselleen tehnyt Batman Christian Bale.... Huikeaa.


Finnkinon sivuilla elokuvasta KLIK

4 kommenttia:

 1. Uuulalaaa! Voi kun sais jonkun tekemään noita kampauksia..Kiitos miellellään joka aamu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :-). Daamien hiukset elokuvassa aivan poikkeuksellisen upeat, tiedä sitten kuinka suuri osa kiharoista oli lisäkettä - vai olivatko jopa kokonaan. Ja joo, kampauspalvelu olisi kyllä mahtavaa :-). Terkkuja!

   Poista
 2. wautsi, ollaan menossa tsiigaamaan toi - upeita hiuksia Kukakohan laittais munkin pään tohon kuosiin? Nyt mä vedän omani vaan ihan sykkyrälle tai ponnarille, kun en jaksa millään vääntää enkä föönailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee täälläkin ;-). Vaan mukavaahan se olisi jos joku taiteilisi komeat kampaukset. Hyvää elokuvaa sitten kun menette!

   Poista