3.5.2019

Pieni takatalvi ja piristävää kirpparihaahuilua

Voih, takatalvi iski vaikka toukokuuta mennään - mutta onneksi on sellaisiakin iloja kuin kirpparihaahuilu. Ilahduin kun Bulevardille Helsinkiin avattiin siisti ja selvästikin erittäin hyvin hoidettu Uff-myymälä. Esillepanoihin on panostettu ja kiva juttu on myös erillinen True Vintage -osasto.

Ja wau miten upeassa historiallisessa rakennuksessa ko. kirppis sijaitseekaan. Bulevardi 30 Frederikinkadun kulmassa on rakennettu vuonna 1898 ja arkkitehtinä Karl Hård af Segerstadt. Tässä talossa sijaitsi aikanaan myös äitini työpaikka. Nostalgiaa.
Terveisiä ja hyvää alkavaa viikonloppua! Toivotaan että ihanat aurinkoiset kevätsäät palaavat pian.
Oletko sinä kirppari-ihmisiä, entä mitkä ovat suosikkikirppareitasi?

UFF Helsinki Bulevardi 30 ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18

6 kommenttia:

 1. No varmasti jo tiesitkin, että todellakin olen kirppisihminen. Eniten tykkään Kierrätyskeskuksista ja sitten on sellaisia yksittäisiä suosikkeja siellä täällä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Täällä pitää käydä piipahtamassa. Olen viime aikoina käynyt useammin Fidalla mutta nyt alkoi tämä UFF liike Bulevardilla kiinnostamaan. Kiitos vinkkauksesta!

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköinen kirppis! :) Mä olen aina viihtynyt kirppareilla, mutta nykyään tuntuu, että ostan aina vahingossa ihan hutijuttuja kirppiksiltä. Jostain syystä ne ei näytäkään enää niin kivoilta kotona, ja jäävät usein käyttämättä. Tuntuu, että siellä syntyy liian helposti heräteostoksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti. Myös kirpparilla kannattaa olla tarkkana ettei tule hutiostoksia. Terkkuja!

   Poista