30.8.2018

Kynnenkorjausvinkki ja tuoksuvia käsiä a'la Oriflame


No niin, kolhaisin sitten oikean etusormeni kovasti ja kynnen reunaan tuli pieni vaurio. Tai oikeastaan ei aivan pieni, vaan murtumakohta kynnen keskivaiheilla, iiks. Mikä avuksi? Normaalisti tarttuisin kynsileikkureihin ja nips-naps, lyhentäisin kaikki kynnet kerralla - mutta murtumakohdan sijainti nyt hankala.

Erilaisia liimausjuttuja olen monesti kokeillut, mutta Hoitola BellaAmoren Annelta saamani vinkki on ehdottomasti paras: pieni pala ohutta silkkiä murtumakohdan päälle ja lakkaa. Kaapista löytyi jämäpala beigeä ohutta huivisilkkiä; pari kerrosta väritöntä pohjalakkaa, värilakka päälle ja ensiapu toimii hyvin. Kiitos Anne vinkistä! Nyt vain odotellaan että ilkeä murtumakohta kasvaisi pian pois.Jokin aika sitten kävin tutustumassa Ofilamen tuotteisiin hulppeissa maisemissa Helsingin kattojen yllä. Kynsi-intoilijana ilahduin tietenkin aivan erityisesti käsivoide- ja kynsinauhaöljyuutuuksista, molemmat tuotteet kun sellaisia joita takuuvarmasti käytän paljon.

Kaksivaikutteinen Oriflame The ONE -kynsi ja kynsinauhaöljy* kosteuttaa ja hoitaa.Tyylikkääseen lasipulloon pakattu arganöljyä ja kurkkuvettä sisältävä tuote tuoksuu miedosti ja kuivuu iholla/kynsillä ilahduttavan nopsasti.Tykkään! Pakkauskoko 8 ml ja tarjoushinta 6,90e. Kovat kynteni eivät liuskoitu, mutta katketessaan katkeavat kunnolla. Joustavuutta kynsiini pitäisi kuulema saada lisää ja kynsinauhaöljy onkin oiva apu siihen.


Käsivoiteita ei voi ihmisellä olla  liikaa - ainakin minä tunnustaudun suurkuluttajaksi. Teinistä alkaen olen hoitanut käsiäni ja varsinkin näin iän myötä käsien rasvaaminen kuuluu päivittäisiin toimiini. E-vitamiinipitoista oliiviöljyä sisältävä Oriflame Caring Hand Cream* tuntui heti iholla: mukavan viileää ja kosteuttavaa. Voide imeytyi huippunopeasti ja tuoksu vie Kreikan lehtoihin ja oliivipuun lehtiin. Pakkauskoko 75 ml, hinta 7e.


Mitä sinun käsillesi / kynsillesi kuuluu; kesän jäljiltä huippukunnossa vai ei niinkään?

Oriflame KLIK

*käsivoide ja kynsinauhaöljy lehdistönäytteitä

6 kommenttia:

 1. Itse työn vuoksi voi pitää pitkiä kynsiä, mutta kynsinauhaöljylle ja käsivoiteelle on kuitenkin aina käyttöä. Esittelemäsi Oriflamen tuotteet vaikuttavat hyviltä. Hintakin miellyttää.

  VastaaPoista
 2. Lyhyet kynnet pitää minullakin olla työn takia, mutta tykkään kyllä niitä lakkailla ja hoitaa kynsinauhoja. Kädet on koetuksella, siksi niistä pitää pitää huolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Hoidetut kädet ovat kauniit ja lyhyet kynnet myös.

   Poista
 3. Ellei silkkiä löydy, teepussin kuitukangaskin pitää hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, teepussikangas on klassikko! Terveisiä ja hyvää syyskuun alkua.

   Poista