6.8.2018

Aikuinen nainen, helle ja kurkistus meikkipussiin

Upea kesä ja hellettä on riittänyt! Kiinnostaisiko kurkistaa aikuisen naisen meikkipussiin, kesäversioon siitä?
 


Kesämeikkini on kevyt ja painopisteinä ovat huulipuna ja huolitellut kulmakarvat. Kyllä vain, silmälasien käyttäjänä & kestopigmentoinnit omaavana olen antanut itselleni luvan unohtaa ripsivärin :). Ihoni on taipuvainen kiiltämään päivän mittaan, siksi käytän primeriä eli mattapinnan iholle tuovaa meikinpohjustustuotetta. Sipaisen sitä otsaan, nenänpieliin ja leukaan. Viime aikoina primerini on ollut Avon Luxe ( kokemukseni mukaan ei pärjää esim Smashboxin vastaaville, mutta menettelee).

Monivuotinen aurinkopuuterisuosikkini on Lumene. Väri ja koostumus pohjoismaalaiselle iholle sopiva ja hyvää sekin ettei mukana ole helmiäistä. Avon Nutraeffects BB-voide matta tasoittaa ihon värin ja on mukavan ohutta. Tätä vain kasvojen keskialueelle.

Kulmakarvat viimeistelen vedenkestävällä tumman ruskealla IsaDira Precision Brow Pen -kynällä jossa kierrehylsy ja ohut kärki ( sävy nro 70 Dark Brown ). Lumene Brow Wax -kulmakarvavaha on käytössä myös.

Huulille H&M Lip Fix -primer ja jokin heleä asuun sointuva huulipuna. Pikku suihkaus kesäistä parfyymiä ja voila’ - valmista!

Muistaessani huiskautan vielä poskipunaa ja joskus hohdetta kulmaluulle.

Minkälainen on sinun kesämeikkisi?

8 kommenttia:

 1. Minusta on niin ihanaa vaan sutaista kasvoille aurinkopuuteria. Kesämeikki minulla on astetta pronssisempi kuin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomilta palattu ja arki alkoi. Pronssi miellyttää minuakin kesämeikissä. Terkkuja!

   Poista
 2. Kuulostipa tutulta - ainoastaan tuotemerkit toisenlaiset, mutta mahdollisimman kevyellä mennään - minulla ei noita pigmentointeja ole, joten kestoväri ripsissä riittää useimmiten;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan että aikuisen ihon meikin tulee olla mahdollisimman ohut& kevyt. Uskon tuohon itsekin. Terkkuja!

   Poista
 3. Aurinkopuuteria sipaisen ja kulmat laitan..huulipunaa ja menoksi😊No ripset käyn laitattamassa samoin kuin kynnet. Oikein ihanalta näyttää sinun meikkipussukkasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetut kynnet ja ripset, niillä pärjää jo pitkälle. Kiva kuulla meikistäsi :-)

   Poista
 4. Huulipuna ja arskat nokalle olivat kesän in-juttu täällä :)

  VastaaPoista