8.5.2018

Lomatunnelmia ja ihanaa äänimaisemaa


Pahoittelut viiveestä postauksessa. Talvilomahotellissa piti olla wifi-yhteys, vaan eipä ollutkaan. Toisaalta hyvä niin; taukoa digimaailmasta ja mahdollisuus keskittyä ympäröivään kauneuteen. Kuunnella vaikkapa vain aaltojen ääntä - rauhoittavaa ja hienoa. Pieni perhehotelli Kreetalla oli aivan rannassa, joten sekä meri- että äänimaisemasta tuli nautittua runsain mitoin. 
Aivan hullu juttu varmaankin, mutta tämä seuraava, alla oleva kuva on suosikkini. Pientä ja kaunista; näpsäys hennosta ylhäällä muurin kolossa sinnittelevästä kasvista. Jotenkin erityisen hieno yhdistelmä - muurin rosoisuus ja kasvin herkkyys.


Hanian kaupungissa järjestettävät Street Marketit eli torit ovat tunnelmaltaan viehättäviä, erityisesti suosittelisin keskiviikkoisin merenrantakadulla järjestettävää toria ja aikaista aamua. Mukavaa katsella paikallisia mummeleita vihannesostoksilla ja ostaa maistiaisia penkillä istuskellessa nautittavaksi. Mansikoita, juustoa ja aprikooseja. Ostinpa myös souvlaki-vartaita suoraan torikadun hiiligrillistä, konstailematonta ja hyvää.

Mikä on sinun suosikkimaasi?

8 kommenttia:

 1. Oi ihana, mitä lomakuvia! <3 Niin seesteisen rauhallinen fiilis näissä.

  VastaaPoista
 2. Ihania lomafiiliksiä. Kreikka. <3

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä joskus olla ilman jatkuvaa yhteyttä verkkoon :) Mä olen joskus +20 v. sitten käynyt pikaisesti työmatkalla Haniassa huhtikuussa ja ainoa mitä jäi mieleeni oli hitonmoinen kylmyys :D Ja mulla suosikkimaa on ehdottomasti Norja -tai mistä sitä tietää kun ei ole joka paikkaan vielä ehtinyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Norja! En ole vielä päässyt käymään, mutta mielikuva on ehdottoman hyvä.

   Haniassa lomallani varsin lämmintä, suorastaan helteistä. Terkkuja!

   Poista
 4. Upeita kuvia ja tuo kuva kasvista rosoisessa muurissa on todella kaunis. Haluaisin vielä joskus käydä Kreikassa, itseasiassa ihan ensimmäinen lentokonematkani kohdistui nimenomaan Haniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, kiva kuulla etten ollut ainoa joka ihaili pientä urheaa kasvia :-)

   Aurinkoista ja ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista