15.3.2018

Värikkäät sääret ja kauniit korvat: ilahduttavia messulöytöjä

Tässä terveisiä ja tunnelmia Helsingin Kädentaitomessuilta osa 2. Ja oi, mitä aarteita sieltä löysinkään! Vaikkapa ihastuttavat Kisskiss-taidesukkiset ja silmälasisankojen valmistusmateriaalin ylijäämästä valmistetut Palapala-designkorut.

Muotoilija Annamaija Halosen suunnittelemat Palapala-korut ovat tyylikkäitä - muotokieli, materiaalin silkkimäinen tuntu ja värit - tykkään.
Messujen huippujuttu ja hauska uusi tuttavuus olivat hauskat Kisskiss-taidesukkahousut ja -leggarit. Napakan tuntuista materiaalia persoonallisilla painatuksilla, paljon herkullisia värejä ja mikä mahtavinta, kokoja runsaasti - myös suuria (jopa 60-62 -kokoisia).

Käsinvärjättyjä ja -painettuja tadesukkiksia ja -leggareita on useilla kiinnostavilla kuviolla, joilla jokaisella on oma tarinansa. Kokeiltavaksi saamani sukkikset ovat Pukinparta* -malli Uhanalaiset kasvit - sarjasta. Varsin viehättävät ovat myös yllä näkyvät Pitsit, vaikkapa käsityön ystävälle. Kisskiss.fi -sivuilla taidesukkisten ja kuvioiden tarinat, sukkis-sanasto sekä vinkkejä.


Kisskiss-taidesukkisten ja leggareiden äiti, Maiju.

Aika sähäkät vai mitä? Hauska yksityiskohta sekin, että painatus on vain toisessa lahkeessa - tykkään :-). Maijulta sain hyvän vinkin että sukkiksia voi käyttää myös niin että kuvio onkin takana pohkeessa - oikein kiva idea! Luulenpa että täytyy pian lähteä leggariostoksille, sillä ns. sukaton malli olisi varmasti monikäyttöinen myös.

Korut Palapala KLIK
Taidesukkikset Kisskiss KLIK 

*Pukinparta-sukkkiset saatu kokeiltavaksi

8 kommenttia:

 1. Mulla on yksi PalaPalan kaulakoru, joka on tehty silmälasisankojen ylijäämämateriaalista. Tosi simppeli, innovatiivinen idea ja kivannäköinen koru:)
  Sukkikset on vallan mahtavat. Jos olisin hameihminen, käyttäisin juuri tuollaisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palapala-koruissa on jotain, ihastuin heti - tykkään myös kierrätysajatuksesta l. ylijäämämateriaali käyttöön.

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Minä ihan innostuin nyt noista legginseistä. Pakko mennä sivuille kurkkimaan. Ihan pisteet nousi siitä, että myös tällaiselle isommalle tädille löytyy kauniita ja persoonallisia legginsejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, superkiva juttu että suurempiakin kokoja löytyy. Tykästyin myös tarinoihin kuvioiden takana. Terkkuja ja hyvää perjantaita!

   Poista
 3. Oi waude, superpäheet sukkikset! Kuosi on kaunis, ja sen verran uniikki, että varmasti keräävät huomiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Terkkuja ja aurinkoista päivää sinulle.

   Poista
 4. Mulla on pari palapalan koruja. Toinen on avainkoru ja toinen korvikset. Messuilta olen ostanut. Mulla on kuviosukkiksia ollut useita. Aina niiden kuvioiden suunnasta ei ole ollut varmuutta :) Pitää yrittää laittaa niin kuin ne tuntuu istuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva kuulla sinusta. Muistelenkin että olet kuviosukkisten ystävä - hyvä lisä persoonalliseen asuun.

   Poista