29.3.2018

Ilon aiheita ja Bubble Gum Collection -värihulluttelua

Ilonaiheita juuri nyt monta: aurinkoinen sää, lumikinosten madaltuminen, kesäaikaan siirtyminen, voitettu flunssa, uudet Mavala Bubble Gum Collection -kynsilakat ja tietenkin, pääsiäinen!

Tällaisella värikimaralla juhlistan kevättä ja pääsiäistä: oranssi Mavala 345* Orange Sherbert, vaaleanpunainen Mavala 347* Big Bubble, pinkki Mavala 342* Very Cherry ja lisänä arkistoistani peruspunainen Mavala 185 Moscow.


Puna-oranssi-vaaleanpunainen-pinkki -kynsien koristeluun laatikosta löytyi musta-valkopilkullinen L'Oreal Confettis -päällyslakka - oikeastaan ihan hauska vieläkin. Konfettilakan poistamisessa tietenkin oma työnsä, mutta ei haittaa kun lakka vain osassa kynsistä. Hih, viisas pääsee vähemmällä - vai olisiko sittenkin laiskurin valinta ;-)

Hieman epätavallinen yhdistelmä esim. oranssi ja vaaleanpunainen, mutta mitäpä siitä, välin pitää hullutella :-).

Hyvää pääsiäisen alkua sinulle!

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*saatu lehdistönäytteenä

8 kommenttia:

 1. Kauniin karkkisen pirteät kynnet.
  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Tulee jotenkin vappufiilis tästä kokoelmasta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva pääsiäiskynnet :) tulee mieleen jotenkin kevät ja vappukin.
  Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja ja toivotaan aurinkoa että takatalvi poistuisi..

   Poista
 4. Heippa! Olin tänään laivalla ja osallistuin siellä kynsienlaukkaukseen. Kynsien koristelussa he käyttivät jotai todella ihmeellistä,mutta hienoa. Sellainen kynä, jolla purskautettiin vähän lakkaa kynnelle ja toisessa päässä oli kotelo timanteille. Niitä sitten ns. Liimattiin tällä tavalla paikoilleen. Vaikea selittää, mutta toivottavasti sait jotain selkoa.:D Ajattelin, että oletko koskaan törmännyt sellaiseen. Unohdin nimittäin katsoa minkä merkisiä ne olivat ja nyt minua harmittaa jälkeen päin.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista. Ihanaa päästä jonkun muun lakattavaksi - tai siis nauttia siitä kun kynsiä laitellaan. Kynä jossa sekä lakka että koristeet kuulostaa kätevältä - en ole törmännyt vastaavaan. Vinkkaathan jos sattumalta löytäisit jostain. Aurinkoa päivääsi <3!

   Poista