19.12.2017

Halvat huvit ja herkät talvilakkaukset

Hupsista! Pieni pimahdus tapahtui H&M -meikkiosastolla. Kynsilakkoja oli superalennuksessa alkaen 0,50e  ja enhän minä siitä mitenkään ohi päässyt, vaikka mekkoa olin menossa metsästämään. Nämä lakat lähtivät kassan kautta kokoelmaani, joka ei kyllä ole aivan pieni. Noh, onneksi on tuttavilla teinityttäriä joille voin aina välillä lahjoittaa, kynsilakkakiinnostunut sisar ja ystäviä joiden kanssa pidetään kierrätys/vaihtaripäiviä.

Ensimmäisenä kokeiluun pääsi helmiäisvalkoinen H&M Electric Pearl. Peittävyys ei kovin hyvä, mutta lakassa kaunis pinkkiin vivahtava, hieman sateenkaarimainen, eli monivärinen hohde. Valkoisen kaveriksi hipsaus yhtä lempilakoistani, hopeahippuista Essence CGAGC -lakkaa ( voi miten tylsää ettei näitä ole nimetty ).


Eteerinen ja herkkä lakkaus, mutta tervetullutta vaihtelua talven tummempiin lakkasävyihin. Täytyy muuten tunnustaa että Essencen meikkihylly vetää minua vastustamattomasti puoleensa. Aina uutta ja kiinnostavaa - ja jipii - varsin edulliseen hintaan. Tämän hopealakan hinta oli 1,99e. Erityisesti metallinhohtoiset Essence-lakat ovat olleet minulla ahkerassa käytössä.

Ja joo, tiedän - kynnet ovat liian pitkät ja lupaan pikapuolin ryhtyä lyhennyshommiin ( ei kyllä lempipuuhiani ollenkaan.... ).

11 kommenttia:

  1. Todella kauniit simppelit talviset kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna ja hyvää jouluviikkoa sinulle!

      Poista
  2. Kaunis lakkaus ja oivallinen näyttävän asun kanssa.
    Mukavaa jouluviikkoa sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Outi. Tällainen helppo ja herkkä vaalea lakkaus joskus ihan kiva.

      Poista
  3. Miulla on tuo sama essence ja kyllä niissä nimet on. Lakkapullon sivussa, ei pohjassa :)

    Harmi, kun täällä meillä ei ole H&M:n uusia meikkejä ollenkaan :/ Vain sellaista ns. täytetavaraa ja mitä on ollut aina..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hupsista, onhan se nimi tosiaan tuolla kun tarkkaan katsoo! Jostain syystä katsoin juuri pohjaa, ehkä huomannut minipientä nimitekstiä ean-koddin kyljessä. Kiitos huomiosta!

      Lakka on siis nimeltään 101crashed the party.

      Poista
  4. Kivat yksinkertaiset joulu/talvikynnet. Mukavaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
  5. Kauniin värisiä lakkoja ja ihanat kynnet :)
    Mä olen nyt vallan tehnyt puolentoista vuoden ajan Alessandro Striplacilla valokovetelakkauksia,niin normilakat on jäänyt nyt käyttämättä.
    Ihanaa jouluviikkoa <3

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat kynnet, näissä on sellaista hienostunutta juhlan tunnelmaa! <3 Eikä ole liian pitkät, kun on niin kauniin malliset ja huolitellut. Toki pääasia onkin sitten se, että itse viihdyt niiden kanssa oli pituus mikä tahansa :)

    Hätkähdin jo, että missä essencen lakoissa ei muka ole nimiä! :D Mutta näköjään asia selvisikin jo, olin aluksi vähän huuli pyöreänä kun kyllä minun 30+ essenceillä kaikilla on nimet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana sinä <3. Ja wau, mikä Essence-kokoelma!

      Kynsien pituus on jännä juttu. Minulla melkein aina pitkät kynnet, mutta vain tietyn pituiset. Nämä ovat jo makuuni ylimittaiset. Muoto taas>; muutamaan kertaan olen kokeillut kulmikkaampaa - mutta se ei vain sovi ts. näyttää minusta hassulta kun kynteni niin kaarevat. Mutta mieltymyskysymyksiähän nuo.

      Poista