15. joulukuuta 2017

Fiksumpia lahjaideoita, Uusix ja ECOfeel

Hauskoja lahjaideoita löysin taas Helsingin Kierrätyskeskuksen naapurissa toimivasta Uusix -putiikista. Kierrätysmateriaalista valmistettuja kasseja, pussukoita, kukkaroita, koruja ja muuta - kaikki käsityönä Uusix-verstaalla valmistettuja.
Robottiaiheinen meikkipussi ja keittiöpyyhkeet ovat suosikkejani. Pimeässä hohtavat heijastinkorvikset varmasti hyvä idea. Myynnissä on myös kolikoista tehtyjä koruja - kuva aikaisemmin ostamistani Kielo-kolikkokorviksista täällä KLIK.
Lopuksi vielä kuva työpöytäni uudesta tulokkaasta, lasisesta ECOfeel*-juomapullosta. Muovia tulisi välttää ja suosia esim. lasia, joka ei vapauta haitallisia kemikaaleja elimistöön. Veden juominen on erityisen tärkeää ja ajattelin, että tällainen tyylikäs ja viileyden pitävällä neopreenisuojalla varustettu pullo voisi auttaa asiassa. Hus pois siis rumat ja puhtausmielessä epäilyttävät muovipullot ja tämä heti käyttöön.

Ja kyllä se näköjään niin on, että kauniista pullosta on ilo juoda ja vesikin maistuu paremmalta.

Kestävästä borosilikaattilasista valmistetun pullon tilavuus on 550ml. Korkki on terästä ja pullon voi pestä myös pesukoneessa. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, pinkki ja vihreä.  ECOfeel-pulloja myyvät apteekit ja luontaistuotekaupat sekä FreshMe-verkkokauppa.

FreshMe KLIK
Uusix KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*lehdistönäyte

12 kommenttia: