12.12.2017

Tunnelmallinen joulukuun Helsinki - December in Helsinki

Pimeää on jo iltapäivästä, mutta kaupungin jouluvalot tuikkivat ja Suomen merkkipäivää juhlistettiin näyttävästi. Tässä vielä muutama näpsäys viime viikolta.


Kaunis ja tunnelmallinen Esplanadin puisto jouluvalaistuna. Vielä kun saisimme ripauksen lunta ja pikku pakkasen vesisateen sijaan.

Uutta ilahduttavaa taidetta Helsingissä: lokakuun lopussa paljastettu kuvanveistäjä Pekka Kauhasen teos on nimeltään Valon tuoja. Kymmenmetrinen, teräksestä valmistettu talvisodan muistomerkki sijaitsee Kasarmitorilla ja sopii minusta ympäristöönsä erinomaisesti.Presidentinlinnan edustalla oli ruuhkaisaa, mutta maisemat olivat hienot myös vähän etäänpää.

Miten sujui oma itsenäisyyspäiväsi -juhlaa tai muuta erityistä Suomi 100v kunniaksi?

8 kommenttia:

 1. Valontuoja patsas on upea! Helsingit jouluiset valot täytyy aina itsekin kokea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patsas tosiaan upea ja sopii hyvin sotilaallisen historian omaavalle Kasarmitorin alueelle. Ja kaupungin jouluvalot - niin kauniit ja tuntuu että vuosi vuodelta vain hienommat.

   Poista
 2. Kaunista. Itse just täällä Riihimäellä kävellessä ihmettelin, kun täällä ei ole kyllä kaupungin puolesta pahemmin panostettua. Samat pienet valot roikkuu keskustan puissa jo yhdeksättä vuotta mitä ollaan tässä asuttu. :D

  VastaaPoista
 3. Espan puiston valot on todella silmiä hivelevät. Kävelen siitä aamuisin läpi ja jään aina tölläämään niitä elukoita;) On ne niin hulppeat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnen tyttö kun saat tuosta kauneudesta usein nauttia.

   Poista
 4. Niin kaunista! 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Kivaa kun kaupunki on panostanut oikein kunnolla.

   Poista